Spring
    refresh

Voor elk klusje een treatment

Lente clean up
         voor je body

Spring is here! Dat vraagt om een grondige spring cleaning. Je huis is wellicht al helemaal schoongeboend, maar denk ook aan jezelf en je lichaam. Hoog tijd om je winter look te vervangen voor iets nieuws en fris. Chop-chop, ga naar de dichtstbijzijnde kapper om je haar een boost te geven. Trakteer jezelf op een verzorgende facial en ontdoe je voor eens en altijd van je wintervacht. Laat je inspireren door de verfrissende trendkleuren van de lente. 

Top 5 tips voor 
        spring refresh:

  1. Loop niet achter, laat je inspireren door de leukste lentetrends!
  2. Ben jij je (lange) haren een beetje beu? De buzzcut voor vrouwen is helemaal in. Nog niet toe aan zo'n grote verandering? Ga dan voor een bob, lob of een micropony.
  3. We lopen er de hele dag op, maar het is vaak een over het hoofd gezien lichaamsdeel. Juist: je voeten. Of het nu een pedicure is of een heerlijke massagetreat your feet!
  4. De zon schijnt weer dus dat betekent dat je benen weer gezien mogen worden. Haal wel eerst je winter fur weg met een waxing treatment voor een ultrazachte en gladde benen.
  5. Ook je huid moet weer wennen aan het zonnige weer. Prep your skin daarom met een refreshing facial!

Last minute salons

Bedenk je je nu net dat je toch wel zin hebt in een nieuwe haircut of ontspannende massage? Lucky you! Er zijn altijd wel salons waar je last minute nog terecht kunt om te genieten van wat heerlijke me-time. 

Massages met korting

Wat is er nou lekkerder dan genieten van een heerlijke, ontspannende massage? Een massage met korting! Bekijk alle salons met korting op massages. Voor welke ontspannende treatment ga jij? 

Salons open op zondag

Wij begrijpen als geen ander dat het vaak rennen, vliegen en weer doorgaan is. Hoe fijn is het dan als je op je vrije zondag terecht kunt voor de noodzakelijke me, myself and I time. Ga je voor een mani en pedi, een facial of een dagje spa? It's your choice!

Spring beautytrends

Deze lente belooft frisse gezichtjes, fun fringes en een kleurpalet waar je gegarandeerd vrolijk van wordt! Benieuwd naar alle beautytrends die de lente voor jou in petto heeft? Check alle lentetrends op ons blog en get inspired! 

Treatwell Giftcard

Een cadeau dat perfect is voor je lover, best friend, ouders, zusje en eigenlijk iedereen. Wie houdt er nou niet van een lovely beauty treat op z'n tijd? Bestel de giftcard vanaf €10 en geef beauty cadeau.