Makkelijk om anderen een compliment te geven, maar des te moeilijker om over jezelf te zeggen wat je mooi vindt aan jezelf? Dan ben je echt niet de enige. But, we come to the rescue! Om jou te inspireren en motiveren zijn wij een queste gestart. Zodat jij met een glimlach en met trots te kunnen zeggen: ik hou van mijn... We presenteren je… Nikki! Met haar eigenzinnige look is zij een true inspiration.

Nikki is een echte rockchick! Ze staat graag on stage samen met haar band. Om op het podium te blijven shinen, plant ze zo nu en dan een beautydag in met een vriendin. Soms is dit een duo-massage en soms een dagje naar de spa en sauna.

Naast op het podium staan en wat quality time heeft Nikki een heleboel andere hobby's. Ze houdt van zingen, dansen, fotograferen, creatief bezig zijn en nog veel meer dingen; die ze vaak vergeet omdat het er zo veel zijn, maar die volgens haarzelf zeker in dit rijtje thuishoren. “Ik ben dan ook superchaotisch en ga altijd van het ene uiterste naar het andere."

Om wat balans te krijgen in haar creatieve levensstijl maakt ze lijstjes, mediteert ze iedere avond voor het slapen gaan en gaat ze naar yoga. Yin en Bikram yoga zijn favoriet! Dit zijn dingen waarmee ze terug kan komen tot zichzelf.

 

Gelukkig zijn haar haren en wenkbrauwen wel altijd, zonder te veel moeite, in balans ;).

Het beauty trademark van Nikki is haar half-Aziatische uiterlijk in combinatie met haar witte lokken. Leuk feitje; Nikki is 100% Nederlands, dus waar dat Aziatische vandaan komt? Haar looks in combinatie met de witte, geverfde, haren staan volgens Nikki zelf voor eigenzinnigheid.

“Het verven en bleken van je haren is niet altijd even goed voor je lokken, dus zorg ervoor dat je kapper je haren met Olaplex verft. Ik probeer mijn haren zo gezond mogelijk te houden door de juiste shampoos en conditioners te gebruiken. Onlangs ben ik geïnspireerd om een keratine behandeling te nemen. Dat lijkt me ook wel wat!"

Om haar beauty trademark zo goed mogelijk uit te laten komen, draagt Nikki graag kleding in donkere en warme kleuren. Zo springt de witte kleur er echt uit. “Als ik lichte en ijzige kleding draag, wordt mijn haarkleur erg flets.”

Nikki vind het mooiste aan haarzelf haar eigenheid. “Dat is er altijd al geweest en zal er altijd blijven, het straalt door bij alles wat ik doe. Soms zie ik het zelf niet eens, maar dan word ik er wel weer aan herinnerd door de mensen om mij heen. Dat anderen mij zo zien doet mij goed. 

Mijn favoriete spots

Brows:  Five City Spa Utrecht

Nails:  Laurent Salon & Spa Utrecht

Food:  Steak bij Stan & Co Utrecht

Evening:  Concert bij EKKO Utrecht

Bar:  Het Gegeven Paard Utrecht

Music:  St. Vincent

Mijn favoriete salon

"De salon is prachtig. Een inspiratie voor natuurlijke schoonheid" - Nikki

Boek jouw brows >

Ik ben een heleboel onzekere perioden door geweest, zoals zoveel meisjes, en daarbij heb ik geleerd dat wat ik mooi vind aan mijn buitenkant altijd terug te koppelen is aan de binnenkant. Mijn eigenheid is de connectie tussen die twee; zowel de inner en outer beauty worden hierdoor beïnvloed.”

Op het moment dat Nikki dingen doet waar ze blij van wordt of waarvan ze weet dat ze er goed in is, voelt zij zich zelfverzekerd. Dit kan gaan over zowel haar uiterlijk als haar innerlijk.

 

"Een moedervlek of litteken zegt vaak meer over iemand dan lange benen of volle lippen." 


Nikki vindt aan anderen een heleboel dingen mooi. “Dit zijn vaak ook precies de dingen waar anderen zelf onzeker over zijn: bijvoorbeeld moedervlekken of littekens. Ik vind die heel persoonlijk en het zegt vaak veel meer over een persoon dan bijvoorbeeld lange benen of mooie lippen.”

De beautytip van Nikki komt uit haar eigen ervaring; beauty komt van binnenuit! “Je kunt zoveel crèmes en maskertjes gebruiken als je wilt, zo clean mogelijk eten en drinken en zoveel als het kan sporten en blijven streven naar idealen; uiteindelijk gaat het erom of je jezelf mooi voelt. Juist dat mag je aandacht geven!

Lees alle verhalen

Meer van Treatwell

Welke treatments passen bij mij?