23 Kappers
in Breda gevondenLocatie


Beschikbaarheid

Maximale prijs


Wat andere mensen van Kapper Youp! vinden:
Prima old school herenkapper, prima service, goede koffieRoel
Fijne kapper. Precies geknipt zoals ik het wilde.Kees

Wat andere mensen van ME Hairdressers vinden:
Heel tevreden met deze kapsalon. Heel goede en vriendelijke kapper.Laura
Leuke salon, goede service, fijn personeel!Diana

De beste Kappers in Breda

Kappers in Breda scoren gemiddeld:
8.7 op basis van 502 stemmen.
87
gemiddeld

Kappers in Breda

Breda is een sprankelende oude Brabantse stad met een groots historisch stadshart. Naast historie is Breda, ofwel het Kielegat, een enorm gezellige stad waar carnaval, gezelligheid, openheid en klasse hoog in het vaandel staan. Breda staat steevast in de top vijf van de meest gastvrije steden van Nederland en kwam uit een verkiezing als ‘beste uitgaansstad’ van Nederland. Breda behoort tot een van de grootste hockeysteden van Nederland en naast deze sport voor de elite, besteed Breda ook veel aandacht aan kunst. Jaarlijks worden er open ateliers met verschillende kunstenaars ten toon gesteld. Door deze interesses trekt Breda een bepaald publiek en dat je uiterlijk er goed uitziet is dan ook van hoge waarde in Breda. Geen betere plek is er dan ook om je haar professioneel te laten kappen bij een kapsalon in Breda! Geniet in Breda en voel je thuis!

Bijzonder Breda

Dat Breda en haar inwoners van gezelligheid houden zie je als je het oude centrum binnenkomt met geweldige cafés zoals De Bommel of ‘T Hart van Breda. Om ervoor te zorgen dat je er op je best uitziet voor deze gezellige borrelavonden is het belangrijk dat in ieder geval je haar goed zit! Gelukkig kent Breda een heleboel stijlvolle en warme persoonlijke kapsalons die jou maar al te graag helpen met het realiseren van jou droomkapsel. Naast dat Breda een bruisende winkelstad is met vele historische monumenten, musea en evenementen heeft Breda een enorm wijdgestrekte natuur om de hoek waar je goed kunt wandelen of fietsen. Na een dagje uitwaaien in de natuur is je haar natuurlijk toe aan een heerlijke behandeling bij één van de Bredase kapsalons om je klaar te stomen voor een eindeloze stapnacht.

In het centrum van Breda vind je allerlei verschillende soorten mensen. Zo kom je toeristen, studenten, werkende mensen en dagjesmensen tegen in de binnenstad. Daarom is het fijn dat je in het centrum van Breda zo veel keuze hebt in kapsalons. Wil je een snelle knipbeurt voor alleen de puntjes, een kapsel naar de laatste trends of wil je naar een gespecialiseerde kapper zoals een kinderkapper? Breda biedt, wat jij zoekt!

Haartrends in Breda

Breda is wat terughoudender met uitbundige kapsels zoals de undercut en felle haarkleuren. Het liefst houden mensen het zo natuurlijk mogelijk, met subtiele highlights of een overcomb. Zoals Breda zelf, heel classy! In het straatbeeld van Breda zie je steeds meer de goed gestylde baard. Hier spelen de opkomende barbershops dan ook goed op in. Barbershops zijn gespecialiseerd in het verzorgen en stylen van de baard of snor en het kapsel van mannen.

Een haartrend die je ontzettend veel ziet bij de dames in Breda is het balayage haar. Het lijkt er net op alsof je haar ‘gekust’ is door de zon, er zijn allerlei donkere en lichte plukken door elkaar aangebracht in het haar. Het is vaak een paar tinten donkerder en lichter dan je eigen haarkleur, dit houdt deze look erg natuurlijk. De haarkleur bronde zie je ook steeds vaker. Bronde is de kleur tussen blond en bruin haar in. Deze haarkleur is perfect te realiseren door middel van balayage. De Bredase vrouw houdt van comfortabel maar ook van stijl. Zo zijn casual messy waves helemaal in, zolang het er maar naturel uitziet!

In het zuiden van Breda ligt het Ginneken. In deze wijk wonen de mensen in prachtige oude panden. De wijk staat bekend om zijn welvaart en volgeplande levens. De bewoners van het Ginneken hebben over het algemeen een druk zakelijk leven, of hebben verschillende kleine kinderen die ze met de bakfiets van hockey naar tennis of ballet brengen. De bakfiets-mama’s zien er hip uit, altijd heel stijlvol en geven om hun uiterlijk. Gelukkig zijn er kappers die jou tussen de drukke uurtjes van de dag graag een handje helpen met je haardos! In deze buurt én ook in het centrum vind je veel exclusieve salons en heb je het overdag te druk om een afspraak te plannen bij de kapper? Verschillende kappers in Breda bieden jou de mogelijkheid om ook ‘s avonds na een lange werkdag op hun kappersstoel plaats te mogen nemen.

In Breda Oost is men down-to-earth, maar houdt absoluut ook van stijl. Je ziet hier meer studenten wonen in dit deel van de stad en gelukkig zitten er dan ook genoeg betaalbare en gastvrije kapsalons!

Boek nu een afspraak!

Via de site van Treatwell wordt het wel heel makkelijk om een afspraak te boeken. Je kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week het overzicht van de kappers in Breda bekijken en direct online een afspraak boeken!

In de categorie Kappers in Breda varieert de prijs van € 7,5 tot € 350.