64 Kappers (Kleuren)
in Den Haag gevondenLocatie


Beschikbaarheid

Maximale prijs


Wat andere mensen van BeauLounge vinden:
Altijd welkom, fijne meiden, vakkundig en goed advies.Jacqueline
Een leuk gezellig salon. Ze geven ook goed advies.Reshma

Wat andere mensen van Salon Bliss vinden:
Wonderful professional kind people doing a great jobKatie
Top geweldige service super blij met deze kapperjeanette

De beste Kappers (Kleuren) in Den Haag

Kappers in Den Haag scoren gemiddeld:
8.8 op basis van 2.063 stemmen.
88
gemiddeld

Haar kleuren in Den Haag

Zie je af en toe door de bomen het bos niet meer qua haarkleur trends? Dat is heel begrijpelijk. Elk seizoen komen er weer nieuwe flitsende namen bij zoals bijvoorbeeld balayage. Maar je wilt natuurlijk geen flater slaan op het feestje in het Paard van Troje. De kappers in Den Haag geven je graag advies over welke haarkleur het beste bij jou past.

Welke haarkleur kies jij?

Misschien wil je gewoon je uitgroei bijwerken, een mooie grijsdekking of natuurlijke low- en highlights? Of wil je iets totaal anders en overweeg je grannyhair of pasteltinten? Geen punt, al deze behandelingen zijn mogelijk in Den Haag. Kleur je regelmatig je haren voor een nieuwe look dan is je haar verven geen grote stap. Heb je nog nooit je haren gekleurd, dan kan een kleurspoeling ook uitkomst bieden. Zo zit je er niet meteen lang aan vast en kun je rustig wennen aan je nieuwe haarkleur.

Seizoenskleuren

Je gaat in de zomer waarschijnlijk vaak naar die leuke strandtenten van Scheveningen. En daar wil je opvallen met een mooie coupe soleil, babylights of highlights. De ideale zomerse kleur voor in je haar. In de herfst kun je je kapper in Den Haag vragen om een koperkleurige gloed in je haar aan te brengen of je haar te voorzien van warme bruintinten. Ben je huiverig om je haar te laten kleuren omdat je niet weet hoe vaak je je haar opnieuw moet laten kleuren? Stel al je vragen aan de kapper zodat je precies weet waar je aan toe bent, zodat niets jouw nieuwe kleur meer in de weg staat.

Boek nu

Het enige wat je nu nog hoeft te doen voor een nieuwe haarkleur is een afspraak maken via Treatwell bij een kapper in Den Haag.

In de categorie Kappers in Den Haag varieert de prijs van € 6 tot € 190.