32 Kappers (Kleuren)
in Eindhoven gevondenLocatie


Beschikbaarheid

Maximale prijs


Wat andere mensen van Barberios Sanmario vinden:
Eerste keer naar een barbier. Ga er zeker weer heen.Remko
Het was weer prima!! Over een maand weer....Stef

De beste Kappers (Kleuren) in Eindhoven

Kappers in Eindhoven scoren gemiddeld:
9.0 op basis van 1.261 stemmen.
90
gemiddeld

Laat je haar kleuren in Eindhoven!

De redenen voor een dagje Eindhoven zijn eindeloos. Naast dat het één van de gezelligste steden in Brabant is kun je hier eindeloos winkelen in de leuke winkels en boetiekjes, cultuur snuiven in het Van Abbemuseum of genieten van Brabantse heerlijkheden in de beste restaurants en cafés. En hoe kun je zo’n dag nou beter afsluiten dan met een bezoekje aan een fijne kapper voor een nieuwe, frisse haarkleur? Een kleurbehandeling doet wonderen en kan je uitstraling volledig veranderen. Een mooie, passende haarkleur accentueert je sterke punten, geeft je zelfvertrouwen een flinke boost en staat natuurlijk fantastisch bij je nieuwe outfit! Gelukkig zit de stad bomvol goede kappers die je graag voorzien van een fantastische kleurbehandeling.

Kappers en kleurbehandelingen in Eindhoven

Overal in Eindhoven kun je goede kappers vinden. In en rondom het centrum vind je veel grotere salons die perfect op de hoogte zijn van de laatste trends op het gebied van haarkleuring. Ze draaien hun hand niet om voor babylights, een dip-dye, ombre of copper kleuring en weten precies welke haartrends het helemaal gaan worden. Weet je niet goed wat je wil of wat bij je past? Vraag je kapper dan vooral om kleuradvies. Ook buiten het centrum zit je goed. Deze salons zijn iets kleinschaliger maar net zo gezellig en bieden je bovendien volop persoonlijke aandacht. Hier kun je gegarandeerd terecht voor highlights of lowlights, een (semi) permanente haarkleuring, coupe soleil, kamstrepen of een blondering. Of je nu bruin, grijs, rood, blond of zwart haar hebt, voor iedereen en iedere portemonnee is er een geschikte haarsalon in Eindhoven.

Verschillende soorten kleurbehandelingen in Eindhoven

Op het gebied van haarkleuring in Eindhoven is niets te gek. Wil je alleen je uitgroei laten bijwerken? Geen probleem. Binnen 20 minuten sta je weer buiten met een frisse kleur. Wil je een volledig nieuwe look met uitgebreide foliekleuring in meerdere tinten en een keratinebehandeling na? Ook geen probleem. Neem lekker de ochtend vrij en geniet van een paar uur volledige aandacht voor jou en je haar. Alles hier tussenin is natuurlijk ook mogelijk. Zeg vaarwel tegen je grijze haren met een dekkende kleurspoeling of ga voor platina als je durft. Ook de mannen worden in Eindhoven niet vergeten. Zij kunnen hun haar laten kleuren bij speciale herenkappers of barbershops. Vaak is het daar zelfs mogelijk om je kleurbehandeling te combineren met een goede scheerbeurt zodat je de salon weer helemaal fris.

Boek makkelijk en snel je kleurbehandeling op Treatwell

Ga je voor ultiem gemak? Boek dan je behandeling via treatwell.nl. Je kiest een haarsalon die bij je past en hebt meteen inzicht in de agenda, zodat je precies kunt boeken wanneer het jou het beste uitkomt. Makkelijker en sneller kan haast niet!

In de categorie Kappers in Eindhoven varieert de prijs van € 5 tot € 290.