16 Kappers
in Groningen gevondenLocatie


Beschikbaarheid

Maximale prijs


Wat andere mensen van Lanzilli's vinden:
Super leuke dames en een nieuw spannend kapsel is goed gelukt!!Mariska
awesome! nice service. Exactly the best barber in town!Agnes

De beste Kappers in Groningen

Kappers in Groningen scoren gemiddeld:
8.3 op basis van 804 stemmen.
83
gemiddeld

Groningen

Groningen is een dynamische stad met meer dan 200.000 inwoners. Groningen is de grootste stad van Noord-Nederland en wordt ook wel aangeduid als simpelweg Stad. Tegenwoordig is Groningen een stad met veel gevarieerde handel en industrie. Daarnaast is de stad Groningen een échte studentenstad met ruim 55.000 studenten.

Groningen heeft enorm veel bezienswaardigheden en rijkheid aan cultuur. Je kunt er naar verschillende musea voor ieders interesses, er zijn verschillende theaters en muziek gelegenheden en gebouwen, een geweldig uitgaansgebied voor de studenten en Groningen beschikt over een rijke architectuur. Moderne en oude gebouwen komen bijeen en smelten samen tot de prachtige levendige stad Groningen.

Bijzondere wijken in Groningen met bijzondere kapsalons

Populaire wijken voor kapsalons zijn de Binnenstad, de Rivierenbuurt en De Hoogte. Deze wijken zijn centraal gelokaliseerd in Groningen en zijn perfect bereikbaar als je een dagje gaat shoppen of genieten van de cultuur in Groningen. In De Hoogte kun je terecht voor een betaalbare knipbeurt. Doordat er in deze buurt veel mensen van diverse culturen wonen heb je hier een gastvrije en zeer divers aanbod aan kappers voor kroes-, krul-, stijl, gekleurd haar en veel kappers in heel Groningen zijn gespecialiseerd in het zetten van extensions voor ieder haartype.

In de binnenstad voel je het echte Groningen. Groningen beschikt over een prachtige binnenstad met veel oude panden. De binnenstad is een uitstekende plek om naar de kapper te gaan na een dagje shoppen. Je bent er zo, en het is ook nog eens betaalbaar. Dit komt omdat er heel veel studenten in Groningen wonen en met name in de Binnenstad. Om kappersafspraken ook voor hen betaalbaar te houden zijn er diverse kappers in de binnenstad die rekening houden met de student, maar ook met niet-studenten. In de Binnenstad vind je veel strakke moderne kapperszaken. En wordt er rekening gehouden met volwassen publiek, maar zijn er ook verschillende kinderkappers om je kroost een fris koppie te geven.

De Rivierenbuurt beschikt over gezellige kleine kapsalons die lijken te stammen uit de jaren ‘60 of eerder. Ook in de Rivierenbuurt wonen veel studenten, waardoor veel kapperszaken redelijk betaalbaar zijn. In de Rivierenbuurt is ook een heerlijke cityspa en kapsalon, waar je tussen de drukte van de stad een oase van rust binnen kan lopen en alle hectiek even achter je kunt laten.

Haartrends in Groningen

Groningen is een studentenstad en kent dus het typische studentenkapsel, simpel, nonchalant en lang voor de dames en een mat in de nek voor de jongens, als geen ander in het straatbeeld. Groningen is over het algemeen redelijk degelijk met de haardracht. Wat je in de Groningse straten ziet opkomen is het hippe undercut kapsel. Bij dit kapsel wordt het haar van de man aan de zijkant opgeschoren en het haar boven op het hoofd blijft lang en wordt naar achteren gekamd.

Bij de vrouwen is de trend het hebben van ‘ombré’ haar, hierbij wordt er een natuurlijke, geleidelijke overgang vanaf de aanzet van het haar naar een andere kleur in de punten gecreëerd. Nog een trend onder de vrouwen is een grijze gloed over het blonde haar laten verven. Super hip en gewaagd! De pony lijkt ook zijn come-back te maken en het haar wordt over het algemeen lekker nonchalant opgestoken of los gedragen.

Boek nu een afspraak!

Via de site van Treatwell wordt het wel heel makkelijk om een afspraak te boeken. Je kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week het overzicht van de kappers in Groningen bekijken en direct online een afspraak boeken!

In de categorie Kappers in Groningen varieert de prijs van € 5 tot € 200.