15 Kappers (Kleuren)
in Groningen gevondenLocatie


Beschikbaarheid

Maximale prijs


Wat andere mensen van Lanzilli's vinden:
Super leuke dames en een nieuw spannend kapsel is goed gelukt!!Mariska
awesome! nice service. Exactly the best barber in town!Agnes

Wat andere mensen van Beautysalon 1 to shine vinden:
weer mooi handen met perfect gelakt nagelsWILLIAM
Zeer nette studio en goed in haar vak.Ilona

De beste Kappers (Kleuren) in Groningen

Kappers in Groningen scoren gemiddeld:
8.8 op basis van 2.013 stemmen.
88
gemiddeld

Hair, hip, and happiness

Bij een bruisende en hippe stad zoals Groningen hoort een hip kapsel; een kapsel dat jouw sterke gelaatstrekken benadrukt en past bij jouw kleurtype. Afhankelijk van de combinatie van je huid-, oog- en haarkleur passen bepaalde kleurtinten je beter. Een kwart van de inwoners is student en dat is niet zo gek, want Groningen is een echte studentenstad, een stad waar je gezien mag worden. In 2016 is Groningen uitgeroepen tot een van de gelukkigste steden van Europa. Je denkt er misschien niet direct aan, maar het kleuren van je haar draag je ook bij aan je happiness level: met je haarkleur druk je jezelf uit en met een haartint dat bij jou past voel je je zelfverzekerd!

Ik wil: een tijdelijk kleurtje

Misschien wil je je haarkleur opfrissen of een tijdelijke kleur. In dat geval kies je voor een kleurspoeling. Met een kleurspoeling geniet je van een levendige en intense semi-permanente kleur, wat betekent dat je de kleurspoeling na een aantal wasbeurten eruit wast. In Groningen wordt er bij kappers onder andere gebruik gemaakt van de speciale Colorance-lijn van Goldwell. De kleurspoelingen zijn Colorance houden 14 tot 16 wassingen aan en zijn bijzonder te noemen: de beschermende bestanddelen vullen het lipidengehalte in je haar aan. Lipiden zijn huideigen vetten die worden aangemaakt in de haarzakjes. Ze houden je haar en hoofdhuid soepel en gehydrateerd. Door de aanvulling van lipiden wordt ook je haarstructuur egaler, wat zorgt voor een betere hechting van de kleur én een mooier resultaat. De pH-waarden van je haar worden perfect beschermd. Met een kleurspoeling van Colorance dek je 50% tot 70% van de grijze haren. Fris je kleur op met een toner, na het blonderen of tussen 2 highlight-beurten in of neem een kleurspoeling voor een levendige en intense kleur.

Ik wil: een ander kleurtje

Wil je een permanente haarkleur, dan kun je in Groningen bij verschillende kapsalons terecht voor een haarkleurbehandeling waarbij er gebruik wordt gemaakt van het kleursysteem Topchic. Dit kleursysteem van Goldwell gebruikt speciale permanente verf en werkt 100% dekkend op grijs haar: of je nu fijn, normaal haar of dik haar hebt. Het geeft je haar een mooie en glanzende kleur. Bijzonder aan dit systeem is dat het je haarconditie daadwerkelijk verbetert. Dit systeem zorgt voor gelijkmatige kleurresultaten, van de aanzet tot in de punten. Dit komt door het gebruik van een cream developer met bestanddelen die zorgen voor meer consistentie, een optimale verdeling van het verfproduct en de perfecte hechting van de kleur. Je haar wordt met Topchic optimaal beschermd door het co-enzymsysteem (systeem dat zorgt voor beschermen van de bouwstenen van het haar) en de lotion met IntraLipid, wat zorgt voor aanvulling van je lipidetekorten, een gezonde hoofdhuid en sterk haar.

Wat wil jij met je haar?

Weet je nog niet helemaal wat je met je haarkleur wilt doen? Dat is niet erg! De kleurspecialisten in Groningen voorzien jou graag van passend advies en daaropvolgend een mooie nieuwe kleur. Samen wordt besproken wat jouw beoogde look is en welke kleurtinten wel of niet flatterend zijn voor jou. Of je nu een expressieve kleur wilt, een subtiele verandering in nuance, een spetterende balayage of een ombre, in Groningen kun je bij kappers terecht die gespecialiseerd zijn in klassieke, maar ook moderne haarkleurtechnieken.

In de categorie Kappers in Groningen varieert de prijs van € 5 tot € 236.