38 Kappers
in Nijmegen gevondenLocatie


Beschikbaarheid

Maximale prijs


Wat andere mensen van Kapsalon Karin vinden:
Niks aan toe te voegen gewoon hoe een kapsalon hoort te zijnMarianne
Goede uitleg en erg vriendelijk personeel.samantha

Wat andere mensen van Conny Hair & Body vinden:
Het was weer gezellig en ik ben, zoals gewoonlijk, uitstekend geknipt.Mirjam
Werd goed geluisterd naar mijn wensbrenda

Wat andere mensen van Martine Hulscher Skincare vinden:
Prima ontspanningsmassage, een aanrader.Saskia
prettige behandeling, goed advies,B

De beste Kappers in Nijmegen

Kappers in Nijmegen scoren gemiddeld:
8.4 op basis van 470 stemmen.
84
gemiddeld

Nijmegen

Door het bloeiende en rijk culturele hart van Nijmegen zijn er het hele jaar door vele evenementen, orkestconcerten en andere bezienswaardigheden waar enorm veel mensen op af komen. Je wilt natuurlijk niks liever dan met perfect gestyled haar naar een van de vele feestjes en evenementen van Nijmegen. Alleen de puntjes eraf? Of een geheel nieuwe coupe? Gelukkig is er in Nijmegen meer dan genoeg aanbod in fijne kapperszaken, in vrijwel alle wijken!

Nijmegen-Oost

In Oost wonen heel veel studenten, vandaar ook dat er een groot aanbod is in betaalbare vlotte kapsalons. In Oost zijn veel moderne strakke kapperszaken, waar je verzekerd bent van een goede service. Heb je een feestje van je studie, een borrel met je vrienden of een belangrijke meeting? Ga dan van te voren even snel bij de kapper langs! Door de flexibele openingstijden van de kapperszaken is het heel gemakkelijk om een afspraak te boeken die voor jou het beste uitkomt. Mede door de studenten zijn er vlotte haartrends ontstaan zoals de undercut voor mannen (en voor vrouwen). Dit is een kapsel waarbij de zijkanten opgeschoren zijn en het haar boven op het hoofd nog lang is en vervolgens naar achteren gekamd wordt.

Nijmegen-Centrum

Het centrum van Nijmegen ligt aan de oevers van de Waal en het hart van de stad bestaat grotendeels uit winkels en uitgaansgelegenheden. Het centrum is een geliefde plek om te komen doordat er altijd wel iets te doen is. Ook in het centrum wonen veel studenten, maar ook genoeg gezinnen. Heb je net te weinig tijd voor een uitgebreide knip- en stylingsbeurt, maar wil je tussen een belangrijke afspraak door toch je haar snel laten stylen? Dan kun je even snel terecht in het centrum voor een blow dry behandeling. Binnen 25 minuutjes sta jij weer buiten met een geweldig verfrist kapsel. De trend die onder de vrouwen heel populair is, is het balayage haar. Het lijkt hierbij alsof je haar ‘gekust’ is door de zomerse zon. De haarkleur zit net tussen bruin en blond in en er worden highlights aangebracht in een paar tinten donkerder of lichter dan je eigen haarkleur. Over het algemeen zie je dat de dames van tegenwoordig van natuurlijk, lekker warrig, maar goed verzorgd haar houden. Vaak zie je een simpele knot of staart met pony in het straatbeeld.

Nijmegen-Midden

Het midden van Nijmegen is een prachtig groen stadsdeel waar veel gezinnen wonen. Na een lange wandeling in het park of door de bossen zit je haar lekker wild, maar kun je het zo weer in toom krijgen bij een fijne kapper bij jou in de buurt! Omdat er veel jonge gezinnen wonen zijn er vaak pas getrouwde stelletjes in Nijmegen-Midden. Heb jij binnenkort ook een bruiloft, of ben je zelf de gelukkige? In Nijmegen-Midden zijn er genoeg kapsalons die een geheel bruidsarrangement aanbieden zodat jij straalt op je grote dag, maar je kunt ook als bruidsmeisje of gast kiezen voor een iets simpeler opgestoken kapsel of een baardtrimming onder de mannen.

Nijmegen-West

Oud-West karakteriseert zich door de oude volkswijken van voor de oorlog. Nieuw-West is getekend door de modernere haven en het industrieterrein. In het oude westen van de stad zijn gemoedelijke en warme kapperszaken waar je met open armen verwelkomt wordt. In de oude kapperszaken proef je een gezellig ouderwetse sfeer en wordt je behandeld met expertise en kennis van het vak.

Boek nu een afspraak!

Via de site van Treatwell wordt het wel heel makkelijk om een afspraak te boeken. Je kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week het overzicht van de kappers in Nijmegen bekijken en direct online een afspraak boeken!

In de categorie Kappers in Nijmegen varieert de prijs van € 4,5 tot € 350.