37 Kappers (Kleuren)
in Utrecht gevondenLocatie


Beschikbaarheid

Maximale prijs


Wat andere mensen van Hair Budget vinden:
vriendelijk, meedenkend en goed gekniptRobin
Vriendelijke kapster en goed geknipt!Tess

Wat andere mensen van Kapsalon Sunny vinden:
Super goed, gelijk geholpen. Goeie kapperHeyman
Very good and affordable haircut.Tarmo

Wat andere mensen van Descansa Haarmode vinden:
zeer persoonlijk, alle tijd voor jeKarel Remkes
Perfect! Ik kom hie graag terug!Manon

De beste Kappers (Kleuren) in Utrecht

Kappers in Utrecht scoren gemiddeld:
8.6 op basis van 3.030 stemmen.
86
gemiddeld

Haar kleuren in Utrecht

Er zijn zoveel leuke terrasjes in Utrecht aan het Neude en langs de Oudegracht. Daar wil je shinen met je highlights of misschien wil je wel je lokken drastisch van kleur veranderen voor dat leuke feestje in Tivoli? Misschien ben je ineens die peper en zout kleur van je haar wel helemaal zat en wil je gewoon snel een nieuwe kleur. Wat de reden ook is, je zoekt een goede kapper in Utrecht die jou kan helpen met het kleuren van je haar.

Laat je goed adviseren

De kappers in de Domstad begrijpen jouw wensen en kiezen samen met jou een passende haarkleur. Misschien raden ze je een ombre, bronde, of een combinatie van low- en highlights aan voor een spectaculair resultaat. Is dit je allemaal nog iets te heftig en ben je altijd al een twijfelaar als het op je haarkleur aankomt. Denk er dan eens aan om je haar te kleuren door middel van een kleurspoeling. Zo kan je gerust een nieuwe haarkleur uitproberen zonder dat je er heel lang aan vast zit. Zoals je ziet zijn er heel veel keuzes als het aankomt op het verven van je haar. Maar weet dat als je er zelf niet uitkomt en advies nodig hebt, de kappers in Utrecht je met raad en daad bijstaan. Ze zitten verspreid over heel Utrecht dus er is er vast één in de buurt van je werk of huis die jouw lokken weer kan laten stralen.

Boek nu jouw kappersbehandeling

Werk je in ploegendiensten, heb je regelmatig nachtdienst of ben je juist een nachtbraker? Welk tijdstip van de dag jij ook kiest om een kappersbehandeling in Utrecht te boeken. Treatwell is bereikbaar. 24/7 kun jij in een paar stappen een tijd selecteren die jou schikt. Vervolgens boek je direct in de agenda van de betreffende salon jouw afspraak. Laat je inspireren door de vele haarstylisten in jouw postcodegebied. Kijk welke salon qua sfeer bij je past. Je laat natuurlijk niet zomaar iedereen je lokken verven of je haar van highlights voorzien. Nee, het kleuren van je haar moet nauwkeurig en met alle aandacht gebeuren. Lees de reviews van andere klanten en zie welk cijfer jouw voorgangers aan de salon geven. Zo kan het bijna niet meer misgaan en loop jij in no time met die nieuwe haarkleur een kapperszaak in Utrecht uit.

In de categorie Kappers in Utrecht varieert de prijs van € 3 tot € 280.