38 Schoonheidssalons (Lichaam) (Cellulitis behandeling)
in Amsterdam gevondenLocatie


Beschikbaarheid

Maximale prijs


Wat andere mensen van Heaven Four vinden:
prima pedicure behandeling gehad. zorgvuldig en netjes gewerkt.Pien
Prettige massage, professioneel en afgestemd op mijn wensenFrans

Wat andere mensen van nivelU - Spaarndammerstraat vinden:
very happy with the treatment. Nina knows what she does, superb and fantastic!GM
Heel fijne massage! Ik ga zeker nog een keer.melanie

De beste Schoonheidssalons (Lichaam) (Cellulitis behandeling) in Amsterdam

Schoonheidssalons (Lichaam) in Amsterdam scoren gemiddeld:
9.2 op basis van 539 stemmen.
92
gemiddeld

Anti cellulite behandelingen in Amsterdam

Ben jij die putjes in je billen en bovenbenen ook helemaal zat? Het is een probleem waar veel vrouwen mee rondlopen ongeacht leeftijd of gewicht. In Amsterdam zijn er gelukkig genoeg klinieken waar ze je hier vanaf kunnen helpen.

Cellulite en cellulitis

Cellulite is een verkleving van onderhuids vet en wordt ook vaak een sinaasappelhuid genoemd. Het is een typische vrouwenkwaal. Maar liefst negen op de tien vrouwen krijgt er ooit in haar leven mee te maken. Het wordt vaak verward met cellulitis, dit is echter een echte ontsteking van de huid, dit is niet het geval bij cellulite.

Wat kun je zelf tegen een sinaasappelhuid doen?

Het is genetisch bepaald of je aanleg hebt om cellulite te krijgen, maar gelukkig is er ook van alles tegen te doen. Je levensstijl bepaald ook deels of je er last van zult krijgen. Zorg dus dat je voldoende water drinkt, genoeg beweegt en gezond eet. Maar helaas kunnen, in de meeste gevallen, ook deze maatregelen de oorzaak nooit helemaal bestrijden.

De behandelingen tegen cellulite

Gelukkig zijn er tegenwoordig allerlei nieuwe snufjes op de markt die helpen cellulite helemaal te verdwijnen. In Amsterdam kun je terecht voor bindweefsel- en cupping massages, maar vooral LPG endermologie is erg populair. Ook kun je allerlei afslankende treatments ondergaan zoals lymfedrainage, contour pakkingen, en zelfs elektrotherapie. Bij de exclusieve luxere klinieken in Amsterdam Zuid of aan de grachten in het centrum van de stad, kun je terecht voor innovatieve technologieën en alternatieven voor liposuctie zoals Cellfina. Ook al zijn meeste behandelingen pijnloos, er zijn ook enkele treatments die wel pijnlijk kunnen zijn. Dit komt omdat het verstopte en verharde vetweefsel weer soepel gemaakt moet worden. De meeste behandelingen zijn het meest effectief in kuur vorm. Bij het merendeel van de Amsterdamse salons ben je goedkoper uit als je direct meerdere behandelingen boekt.

Boek nu

Bevrijd jezelf van cellulite en boek via Treatwell een effectieve behandeling in de gezellige stad Amsterdam!

In de categorie Schoonheidssalons (Lichaam) in Amsterdam varieert de prijs van € 35 tot € 2.950.