46 Schoonheidssalons (Lichaam) (Detox)
in Amsterdam gevondenLocatie


Beschikbaarheid

Maximale prijs


Wat andere mensen van Oxococo vinden:
Volledig tevreden over mijn nieuwe kapsel.Vera
Goede service en advies. Zeer fijne salon!Rosalie

De beste Schoonheidssalons (Lichaam) (Detox) in Amsterdam

Schoonheidssalons (Lichaam) in Amsterdam scoren gemiddeld:
8.7 op basis van 1.878 stemmen.
87
gemiddeld

Detox in Amsterdam

In het dagelijks leven kan je lichaam onbewust redelijk wat gifstoffen binnenkrijgen. Dit kan bijvoorbeeld door je eetgewoonten, het nuttigen van alcohol, medicijngebruik of stress. Wanneer je veel gifstoffen binnenkrijgt, is het mogelijk dat dit leidt tot allerlei lichamelijke klachten. Daarom kan het geen kwaad om eens in de zoveel tijd een detox te doen voor je lichaam. Je hebt daarbij de keuze uit een enkele behandeling of een kuur, net waar je jezelf prettig bij voelt. Via Treatwell kun je in Amsterdam vele detox-behandelingen vinden. Zo kun je met een gerust hart genieten van allerlei hapjes en drankjes in de hoofdstad, zonder je meteen schuldig te voelen.

Geef je lichaam een boost

Je kunt je lichaam ontgiftigen op verschillende manieren. Denk bijvoorbeeld aan een eenmalige bodytreatment. Je lichaam wordt hierbij volledig in de watten gelegd en verzorgd met ontgiftende producten zoals een bodyscrub, bodypakking of een masker. Een detox kan ook helpen bij het volhouden van je goede voornemens om gezonder en bewuster te consumeren. Via Treatwell kun je onder andere een 9-daagse detoxkuur te volgen. Gedurende de kuur word je begeleid bij het aannemen van een gezondere levensstijl, waardoor het makkelijker wordt om je doelen te behalen en behouden.

Een darmspoeling doet wonderen

Wanneer je een detox wilt doen, hoeft dit niet te betekenen dat je enkel let op wat je consumeert. Je kunt namelijk ook voor een darmspoeling kiezen. Je dikke darm speelt immers een belangrijke rol bij het afvoeren van gifstoffen. Wanneer er veel gifstoffen en darmgassen in je dikke darm zitten, kan dit leiden tot allerlei klachten zoals een opgeblazen buik. Een darmspoeling zorgt voor een goede reiniging van je darm en stimuleert en reguleert de peristaltische bewegingen van je darm. Zo worden de gifstoffen en gassen sneller afgevoerd. Eventueel kun je ervoor kiezen om een darmspoeling te combineren met een dieet-kuur. Hierbij wordt er extra gelet op de voedingstoffen die je tot je neemt voor een optimale reiniging van je lichaam.

Boek nu je detox via Treatwell

Op treatwell.nl heb je direct inzicht in het aanbod van detox-behandelingen in Amsterdam. Daarnaast kun je verschillende reviews lezen van de salons die een detox aanbieden. Deze reviews kunnen helpen bij het kiezen van de juiste salon. De behandelingen zijn 24/7 boekbaar, waardoor je niet afhankelijk bent van kantooruren voor het maken van een afspraak. Wees zuinig op je lichaam, je hebt er immers maar één van. Gun het daarom een oppepper en boek nu je afspraak in Amsterdam!

In de categorie Schoonheidssalons (Lichaam) in Amsterdam varieert de prijs van € 27 tot € 1.395.