55 Schoonheidssalons (Lichaam) (Lichaamsbehandelingen)
in Amsterdam gevondenLocatie


Beschikbaarheid

Maximale prijs


Wat andere mensen van Beauty Care Sunfit vinden:
de Dames zijn altijd hulpvol en vriendelijk.Dario
goede service, prettige sfeer, goed adviesAnneke

Wat andere mensen van Sweet & Smooth - Amsterdam vinden:
Altijd zeer tevreden over de sugarwax!Esther
Krijg zeer goede service en aandachtLinda

Wat andere mensen van Groene Balans vinden:
Ik heb er echt van genoten. Ik kom hier terug :)Sem
Alweer blij met het resultaat!Nadine

Wat andere mensen van Celebrate Life vinden:
Fijn en professionele behandeld. Hele lieve dame en een fijne schone omgeving.Annoeska

Wat andere mensen van Akasha - Conservatorium Hotel vinden:
Professioneel, schoon, mooi, vriendelijk, heerlijke behandeling!Marcel
Super vakkundig n snackje en water vooraf en goed adviesDanielle

De beste Schoonheidssalons (Lichaam) (Lichaamsbehandelingen) in Amsterdam

Schoonheidssalons (Lichaam) in Amsterdam scoren gemiddeld:
9.0 op basis van 4.006 stemmen.
90
gemiddeld

Lichaamsbehandelingen in Amsterdam

In Amsterdam kun je terecht voor de meest uiteenlopende lichaamsbehandelingen. Van pure ontspanningsbehandelingen tot het mooier maken van bepaalde lichaamsdelen - of zelfs het hele lichaam -, alles is mogelijk in deze stad. Je kunt kiezen voor een snelle lunch break treatment, of juist voor een treatment die wat meer tijd in beslag neemt. De keuze is aan jou. Ben jij niet helemaal tevreden met je lichaam of met een specifiek lichaamsdeel? Boek dan de lichaamsbehandeling van jouw keuze zodat je straks weer vol zelfvertrouwen door de straten van Amsterdam wandelt.

Salons in Amsterdam

In bijna elk soort salon in Amsterdam kun je terecht voor een lichaamsbehandeling. Er zijn beautysalons waar je terecht kunt voor een snelle (definitieve) ontharingsbehandeling, een spray tan, bezoekje aan de zonnebank, een peeling, pakking of een heerlijke scrub. Bij de wat grotere salons of city spa’s kun je vaak ook kiezen voor een meer ingrijpende afslankbehandeling, bijvoorbeeld voor cavitatie (afdrijving van vet of vocht), een anti-cellulitis behandeling, pressotherapie of lymfedrainage. Natuurlijk kun je ook kiezen voor de ultieme ontspannende en all time favorite lichaamstreatment; een massage.

Behandelingen voor het hele lichaam

Van je voeten tot je kruin en van je schouders tot je billen, voor elk lichaamsdeel is er in Amsterdam wel een behandeling te boeken. Wil je een lichaamsbehandeling die zich specifiek op de huid richt? Probeer dan eens een lichaamsscrub gevolgd door een masker of paraffinepakking. Je zult je herboren voelen en je huid was nog nooit zo zacht. Ben je toch meer op zoek naar een lichaamsbehandeling ter ontspanning? Dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een vertrouwde massage, acupunctuur of zelfs een verwarmende bodywrap.

Lichaamsbehandeling boeken in Amsterdam

Heb jij zin of behoefte aan een ontspannende, klachtgerichte of beautifying lichaamsbehandeling? Kijk dan op www.treatwell.nl voor een overzicht van alle salons die lichaamsbehandelingen in Amsterdam aanbieden. Je kiest makkelijk een behandeling, dag en tijdstip zodat jij op het moment zelf alleen nog maar hoeft te genieten.

In de categorie Schoonheidssalons (Lichaam) in Amsterdam varieert de prijs van € 9 tot € 1.395.