30 Schoonheidssalons (Lichaam) (Afvallen)
in Den Haag gevondenLocatie


Beschikbaarheid

Maximale prijs


Wat andere mensen van BeauLounge vinden:
Altijd welkom, fijne meiden, vakkundig en goed advies.Jacqueline
Een leuk gezellig salon. Ze geven ook goed advies.Reshma

Wat andere mensen van Moment4U vinden:
Super!!! Helemaal blij mee.. 100% Goeie kwaliteitKimberley Pamela
super lieve professionele eigenaresse!noor

Wat andere mensen van M-Age Beautysalon vinden:
Ik heb er van genoten, heerlijke massage en goed advies over mijn huid. Super!Marianne
Heerlijke behandeling gehad, erg professioneel en deskundig!Suzanne

Wat andere mensen van Michelle Moss Body & Beautycare vinden:
She is great!!! Very fast and friendly. I will come back :)Esmee
Helemaal top! Voelt als herboren na behandeling!femke

De beste Schoonheidssalons (Lichaam) (Afvallen) in Den Haag

Schoonheidssalons (Lichaam) in Den Haag scoren gemiddeld:
8.8 op basis van 599 stemmen.
88
gemiddeld

Gewichtsverlies in Den Haag

Wil je graag wat centimeters verliezen maar vind je het nogal lastig om dit in je eentje te bereiken? Het is helemaal niet gek om hier dan hulp bij te vragen. In Den Haag zijn vele beauty-salons die met passie en aandacht willen helpen om jou beter in je vel te laten zitten. Bij de meeste behandelingen zie je al direct resultaat en soms leidt dit zelfs tot een hele kledingmaat kleiner. Schroom niet om hulp te vragen bij dit lastige proces, want via Treatwell wordt je deze hulp graag aangeboden.

Afvallen en genieten

Wie heeft gezegd dat afvallen een zware taak is en je hierbij niet kunt genieten? Dat is namelijk zeker wel mogelijk! Veel salons bieden lichaamspakkingen aan, ook wel body wraps genoemd. Deze pakkingen zorgen voor een afbraak van vetophopingen en stimuleren het lymfesysteem om afvalstoffen verder af te voeren. Vaak gaan deze bodywraps samen met een fijne anti-cellulitis massage. Deze massage zorgt voor een extra stimulatie ter reductie van vetkussentjes, versteviging van het bindweefsel en de afvoer van gifstoffen en opgehoopt vocht. Hierdoor wordt je huid strakker, gladder en slanker. Bij deze behandelingen verlies je geen gewicht, maar wel centimeters. Geniet van een lichaamsbehandeling terwijl de centimeters verdwijnen!

Verschillende technieken in Den Haag

Naast een lichaamspakking of cellulitis-massage zijn er nog vele andere methodes om gewicht te verliezen. Zo kun je een infraroodstraling ondergaan waardoor je lichaam meer zal verbranden en vetcellen zal afbouwen. Daarnaast kun je aan de gang met een Easy Shape Trainer. Dit systeem werkt met lichaamseigen trillingen die zorgen voor gerichte en accurate spierstimulatie en activatie van spiervezels. Met behulp van een Power Plate ervaar je ook trillingen die zorgen voor gewichtsvermindering, bestrijding van cellulitis en verbetering van je stofwisseling. Tevens kun je een behandeling ondergaan door middel van radiofrequente golven. Deze techniek zorgt ervoor dat vetweefsel onder je huid wordt verwarmd waardoor het vloeibaar wordt en makkelijk kan worden afgevoerd door je lichaam. Je zult hier een dikkere en gladdere huid aan overhouden, waarbij vet en cellulitis zullen verdwijnen en wegblijven.

Boek nu via Treatwell

Bovenstaande methodes zijn maar een kleine greep uit de behandelingen op Treatwell voor gewichtsverlies in Den Haag. Sommige van deze salons bieden zelfs een centimeter-garantie: wanneer je niet een bepaald aantal centimeters zult verliezen na een behandeling, hoef je hier niet voor te betalen. Of je nou een strakkere buik wilt, stevigere billen of mooie benen, niets is te gek. Boek nu een afspraak en zeg maar dag tegen die centimeters!

In de categorie Schoonheidssalons (Lichaam) in Den Haag varieert de prijs van € 30 tot € 495.