18 Schoonheidssalons (Lichaam) (Cellulitis behandeling)
in Den Haag gevondenLocatie


Beschikbaarheid

Maximale prijs


Wat andere mensen van BeauLounge vinden:
Altijd welkom, fijne meiden, vakkundig en goed advies.Jacqueline
Een leuk gezellig salon. Ze geven ook goed advies.Reshma

Wat andere mensen van Moment4U vinden:
Super!!! Helemaal blij mee.. 100% Goeie kwaliteitKimberley Pamela
super lieve professionele eigenaresse!noor

Wat andere mensen van Michelle Moss Body & Beautycare vinden:
She is great!!! Very fast and friendly. I will come back :)Esmee
Helemaal top! Voelt als herboren na behandeling!femke

De beste Schoonheidssalons (Lichaam) (Cellulitis behandeling) in Den Haag

Schoonheidssalons (Lichaam) in Den Haag scoren gemiddeld:
8.6 op basis van 493 stemmen.
86
gemiddeld

Cellulite behandeling in Den Haag

Bijna elke vrouw heeft er wel last van: cellulite. Hoewel dit officieel geen kwaad kan, behoort het niet echt tot het schoonheidsideaal. Het volledig laten verwijderen en verdwijnen van cellulite is nog erg lastig, maar gelukkig zijn er tegenwoordig heel wat behandelingen die zorgen voor vermindering van cellulite. Vanaf nu kun je weer onbezorgd in een korte broek rondlopen, want op treatwell.nl worden in Den Haag door verschillende beautysalons behandelingen aangeboden die je helpen bij het verminderen van cellulite. Zeg dus maar dag tegen die sinaasappelhuid.

Cellulite of cellulitis?

Cellulite wordt vaak door mensen onterecht ook wel cellulitis genoemd, er vanuit gaand dat dit hetzelfde betekent. Cellulitis is echter een andere aandoening dan cellulite. Cellulitis is een huidontsteking door een bacteriële infectie. De ontsteking gaat vaak gepaard met roodheid, zwelling, pijn en koorts. Cellulite houdt daarentegen in dat er een ophoping van onderhuids vet plaatsvindt. Hierdoor ontstaan oneffenheden op de huid, ook wel putjes of een sinaasappelhuid genoemd. Over het algemeen hebben vrouwen er meer last van dan mannen. Dit komt onder andere door een verhoogt niveau van oestrogeen waardoor cellulite sneller wordt gevormd. Daarnaast hebben mannen een minder rekbaar onderhuids bindweefsel waardoor het bij mannen minder makkelijk scheurt.

Kom maar op met die mooie billen en benen

Vandaag de dag bestaan er veel behandelingen die kunnen helpen om cellulite te verminderen. Een daarvan is de cupping therapie, afgeleid van een oude theorie uit China. Cupping draagt bij aan een gezond en goed functionerend bindweefsel, waardoor het onder andere zorgt voor vermindering van cellulite. Daarnaast zijn er vele massages en body wraps die helpen bij het verminderen van cellulite. Je kunt de bestrijding dus aangaan zonder veel moeite en energie. Laat je lichaam verwennen, geniet van een fijne massage of bodywrap en als kers op de taart is ook je cellulite na deze behandeling verminderd. Voor sommige behandelingen is het echter wel nodig om deze met regelmaat te herhalen voordat je een optimaal resultaat zult zien en kan behouden.

Waar wacht je nog op?

Op treatwell.nl heb je een duidelijk overzicht van de beautysalons in Den Haag die anti-cellulite behandelingen aanbieden. Ook kun je direct de agenda’s van de salons bekijken om te zien of er nog een plek vrij is. Vanaf nu hoef je niet meer te wachten, maar kun je 24 uur per dag jouw cellulite behandeling in Den Haag boeken via Treatwell. Ga de strijd aan tegen cellulite, gun jezelf meteen een verwen-moment en boek nu een afspraak!

In de categorie Schoonheidssalons (Lichaam) in Den Haag varieert de prijs van € 10 tot € 275.