31 Schoonheidssalons (Lichaam) (Detox)
in Den Haag gevondenLocatie


Beschikbaarheid

Maximale prijs


Wat andere mensen van BeauLounge vinden:
Altijd welkom, fijne meiden, vakkundig en goed advies.Jacqueline
Een leuk gezellig salon. Ze geven ook goed advies.Reshma

Wat andere mensen van Moment4U vinden:
Super!!! Helemaal blij mee.. 100% Goeie kwaliteitKimberley Pamela
super lieve professionele eigenaresse!noor

Wat andere mensen van M-Age Beautysalon vinden:
Ik heb er van genoten, heerlijke massage en goed advies over mijn huid. Super!Marianne
Heerlijke behandeling gehad, erg professioneel en deskundig!Suzanne

Wat andere mensen van Michelle Moss Body & Beautycare vinden:
She is great!!! Very fast and friendly. I will come back :)Esmee
Helemaal top! Voelt als herboren na behandeling!femke

De beste Schoonheidssalons (Lichaam) (Detox) in Den Haag

Schoonheidssalons (Lichaam) in Den Haag scoren gemiddeld:
8.8 op basis van 597 stemmen.
88
gemiddeld

Detox in Den Haag

Detoxen is het ontgiften en reinigen van het lichaam Hierdoor krijg je meer energie en voel je je fit en gezond. In onze leefomgeving worden we dagelijks blootgesteld aan schadelijke stoffen. Ontgiften is daarom een noodzakelijk en natuurlijk proces dat 24/7 in ons lichaam plaatsvindt. Onze huid, nieren, lever, darmen, longen en lymfesysteem zuiveren continue ons lijf van overtollige en schadelijke stoffen. Maar deze organen kunnen vaak wel wat hulp gebruiken, zeker als je een ongezonde lifestyle erop na houdt. Een teveel aan afvalstoffen kan namelijk leiden tot hoofdpijn, stressklachten, spijsverteringsklachten, een slechte huid of lichaamsgeur, lusteloosheid of vermoeidheid. In Den Haag zijn er verschillende detox behandelingen te boeken om je van deze klachten af te helpen.

Ontgiftende massages

Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een ontgiftingsmassage. Bij een detox buikmassage worden je darmen aangepakt. Als je bijvoorbeeld veel zit, weinig beweegt, weinig water drinkt of onder stress leeft, kunnen je darmen trager en slechter gaan werken. Dit zorgt voor een opgeblazen gevoel, constipatie, gasvorming en vermoeidheidsklachten. Tijdens een detox buikmassage worden de lever en darmen geactiveerd om de afvalstoffen en toxines beter af te voeren. Je zult je fitter en slanker voelen!

Je hebt ook detox massages voor het hele lichaam. Bij deze massages wordt bijvoorbeeld een combinatie van droge borstelmassage, lymfedrainage en diepe bindweefseltechnieken gebruikt. Deze diepe massages helpen ook het lichaam om de afvalstoffen sneller af te voeren.

Detox via de voeten

Ook kun je in Den Haag detoxen via je voeten. Zoals je misschien weet van voetreflexologie, representeren je voeten je lichaam in het klein. Omdat er ontzettend veel poriën op je voetzool zitten is dit een perfect lichaamsdeel om te ontgiften. Door middel van een elektrolyse geven negatief geladen ionen in het water van het voetenbad af aan de huid. Hierdoor wordt het zelfreinigend vermogen van het lichaam geactiveerd. Gifstoffen laten zich los in je lichaam en komen in het water terecht, waardoor het water verkleurd. Het resultaat is dat je onder andere lekkerder gaat slapen, meer energie hebt en juist minder stress ervaart. Deze behandeling is dus niet alleen goed voor je voet, maar voor je hele lichaam!

Body wraps en Bioslimming kuur

Er zijn nog veel meer detox opties mogelijk. Zo kun je bijvoorbeeld detoxen door middel van een bodywrap die bestaat uit modder uit de Dode Zee. Deze lichaamspakking zuivert het lichaam en de huid en zorgt voor een algehele betere doorbloeding. Je kunt ook de Bioslimming detox- en afslankformule uitproberen. Tijdens deze kuur worden verschillende pakkingen gecombineerd met een bindweefselmassage. Deze sessies stimuleren het lymfesysteem en de doorbloeding van je lichaam. Afvalstoffen worden zo sneller afgevoerd en je huid verstevigt. Het is bij alle behandelingen erg belangrijk dat je na de sessie extra water drinkt om de detox zo goed mogelijk zijn werk te laten doen.

Ontgift je lichaam

Check op de Treatwell website de beschikbaarheid van de salons in Den Haag en claim gemakkelijk en snel de detox behandeling die het beste bij je past. Voel je weer fit en gezond!

In de categorie Schoonheidssalons (Lichaam) in Den Haag varieert de prijs van € 30 tot € 495.