43 Schoonheidssalons (Lichaam) (Lichaamsbehandelingen)
in Den Haag gevondenLocatie


Beschikbaarheid

Maximale prijs


Wat andere mensen van BeauLounge vinden:
Altijd welkom, fijne meiden, vakkundig en goed advies.Jacqueline
Een leuk gezellig salon. Ze geven ook goed advies.Reshma

Wat andere mensen van Grand Hotel Amrath Kurhaus Spa vinden:
Heerlijke behandeling gehad en heerlijke sauna en zwembadWilmy
Heerlijke duo fusion massage door kundige handen.Christine

De beste Schoonheidssalons (Lichaam) (Lichaamsbehandelingen) in Den Haag

Schoonheidssalons (Lichaam) in Den Haag scoren gemiddeld:
8.4 op basis van 818 stemmen.
84
gemiddeld

Verwen je lichaam en geest in Den Haag

Wil je je lichaam een echte boost geven? Een massage is natuurlijk altijd een goed idee: het is wetenschappelijk bewezen dat er meer gelukshormonen vrijkomen bij een massage. Mede door de aanraking maakt het lichaam stofjes aan die pijndempende en stressverlagende eigenschappen hebben: het cortisolniveau, wat wordt aangemaakt bij stress, vermindert en je voelt je blijer en meer opgewekt. Het is allang geen geheim meer dat aanraking een positief effect heeft op het mentale en fysieke gesteldheid. Probeer ook eens een lichaamspakking! Deze behandeling brengt je lichaam en geest niet alleen in balans, maar heeft ook sterk verzorgende eigenschappen die je huid superzacht maken.

Wrap it up met een lichaamspakking

Bij een lichaamspakking, ofwel body wrap, wordt je lichaam ingepakt. Dat klinkt heel logisch, maar wist je dat de salons in Den Haag verschillende soorten pakkingen voor het lichaam aanbieden? Iedere soort heeft weer een ander doel. Je lichaam wordt eerst aan de hand van een scrub ontdaan van de dode huidcellen, zodat de werkstoffen beter in je huid kunnen doordringen. Je wordt daarna ingesmeerd met een speciale crème of gel en ingewikkeld met bandages of folie, waarna je vervolgens ongeveer 20 minuten onder de warmtedeken kunt ontspannen. Je huid is na een body wrap gereinigd, gevoed en verstevigd!

Modderpakking: zuiveren, helen en ontspannen

Een pakking met modder is een all-time favourite. Dat is niet eens zo gek, als je je bedenkt dat de modder veel vitamines en mineralen bevatten en rijk is aan magnesium. Magnesium (zout) wordt ook het het witte goud genoemd: het heeft namelijk veel heilzame en herstellende eigenschappen en is daarom ook zeer geschikt om huidaandoeningen zoals eczeem of psoriasis te behandelen. Door de warmte en de werkstoffen verminderen spier- en gewrichtsklachten. Heb je dus artritis of reumatische klachten? Dan biedt een een pakking op basis van modder (of klei) verlichting. Maar natuurlijk is een modderpakking ook een heel fijne behandeling om te ondergaan wanneer je géén klachten hebt, maar je je lichaam even een detox wilt geven.

Algenpakking: ontslakt, reinigt en verstevigt

Een pakking met algen verbetert je celstofwisseling en werkt ontslakkend; het onderhuidse vet wordt afgebroken en de afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Een algenpakking heeft dus een afslankende werking: ideaal voor het verstevigen van de huid of wanneer je cellulite wilt verminderen. Je stofwisseling en bloedcirculatie worden bevorderd en overtollig vocht verdwijnt dankzij de werking van de lymfedrainage. Na een algenpakking is je huid weer heerlijk zacht en stevig. Er bestaan ook deelpakkingen voor bijvoorbeeld de buik of benen, zodat je doelgericht cellulite of een verslapte huid kunt aanpakken.

Verzorg, verstevig en reinig

Zoek je een lichaamsbehandeling in Den Haag dat je lichaam verzorgt, verstevigt én reinigt, dan neem je een lichaamspakking. Na de behandeling heb je geen last meer van een geïrriteerde, trekkerige of droge huid, maar krijg je een zachte en soepele huid met een gezonde glow. Investeer in jezelf en gun jezelf wat ontspanning voor lichaam en geest met een lichaamsbehandeling in Den Haag.

In de categorie Schoonheidssalons (Lichaam) in Den Haag varieert de prijs van € 15 tot € 299.