29 Schoonheidssalons (Lichaam) (Lichaamspakking)
in Den Haag gevondenLocatie


Beschikbaarheid

Maximale prijs


Wat andere mensen van Phann Beauty vinden:
Very professional and good quality manicure. ????Agnes
Mooie salon, geweldige service!Manuela

Wat andere mensen van BeauLounge vinden:
Altijd welkom, fijne meiden, vakkundig en goed advies.Jacqueline
Een leuk gezellig salon. Ze geven ook goed advies.Reshma

Wat andere mensen van Hypnagogic vinden:
Heerlijke (zwangerschaps-) massage gehad!Oda
Op elk vlak een hele grote aanrader!!!!Linda

Wat andere mensen van Schoonheidssalon Diana vinden:
Super salon, aardig personeel! Altijd tevreden naar huis! ??Nicolien
Het was super chantal, heerlijk relax, en nauwkeurig!! GerdaGerda

Wat andere mensen van M-Age Beautysalon vinden:
Ik heb er van genoten, heerlijke massage en goed advies over mijn huid. Super!Marianne
Heerlijke behandeling gehad, erg professioneel en deskundig!Suzanne

De beste Schoonheidssalons (Lichaam) (Lichaamspakking) in Den Haag

Schoonheidssalons (Lichaam) in Den Haag scoren gemiddeld:
8.8 op basis van 1.389 stemmen.
88
gemiddeld

Lichaamspakkingen in Den Haag

Wil jij graag je huid verstevigen? Wat afvallen? Of detoxen? Probeer dan eens een lichaamspakking. In Den Haag en omgeving kun je terecht voor veel verschillende body wraps.

Wat is een lichaamspakking?

Een lichaamspakking is bedoeld om het lichaam te reinigen door gifstoffen af te voeren en de de huid te verbeteren en te verstevigen. Tijdens de behandeling wordt je lichaam ingesmeerd met een speciaal product, zoals honing, kruiden of olie en vervolgens ingewikkeld in folie en een deken. Op deze manier kan de huid de producten goed opnemen.Het product moet ongeveer 30 minuten intrekken. Vervolgens wordt de overtollige pakking met een met een warme douche verwijderd. Na de behandeling zul je je herboren voelen en voelt je huid zijdezacht en verstevigd aan. Omdat er tijdens de wrap veel vocht uit je lichaam wordt afgevoerd, is het belangrijk om na de behandeling extra veel water te drinken.

Verschillende soorten body wraps

In Den Haag kun je terecht voor allerlei verschillende lichaamsmaskers die geschikt zijn voor zowel mannen, als vrouwen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een modderpakking met een hydraterend effect of een algenpakking met een afslankend effect.

Je hebt nog meer speciale afslankpakkingen, zoals BioSlimming, Universal Contour wrap of een anti-cellulite pakking. Deze behandelingen zijn een perfecte aanvulling op een gewichtsverlies programma. Er worden namelijk producten gebruikt die een goede invloed op je stofwisseling hebben.Deze zorgen voor een betere celverbranding en een betere ontgifting. Vetcellen worden dan omgezet in kleine vetmoleculen zodat deze kunnen worden opgenomen in de dagelijkse energiebehoefte als brandstof. Deze pakkingen zijn doeltreffend voor het effectief behandelen van vet- en vochtophopingen, cellulite, slechte doorbloeding, koude voeten en slappe huid.

Rugpakkingen, die een reinigend effect hebben, zijn in Den Haag ook populair. De meeste pakkingen worden gecombineerd met een zachtmakende scrub en een ontspannende massage. Alle body wraps hebben gemeen dat ze ontspannend zijn, voor een betere bloedcirculatie zorgen en je een zijdezachte huid geven.

Waar kun je terecht?

In Den Haag worden lichaamspakkingen voornamelijk gegeven in moderne luxe salons en gezellige aan-huis-salons. Je kunt goed terecht in het centrum, Willemspark, Segbroek, Scheveningen en in het nabijgelegen Voorburg. In veel salons wordt goed Engels gesproken, wat handig is voor de internationale gemeenschap die in deze stad woont.

Boek nu

Kies een bodypakking die bij je past en maak gemakkelijk en snel via Treatwell een afspraak bij een van de vele salons in Den Haag.

In de categorie Schoonheidssalons (Lichaam) in Den Haag varieert de prijs van € 15 tot € 150.