8 Schoonheidssalons (Lichaam) (Spray Tan)
in Den Haag gevondenLocatie


Beschikbaarheid

Maximale prijs


Wat andere mensen van Beauty & Glamour by Alianna vinden:
Hele leuke dame en mooie nagels voor een goeie prijs!Isidora
Wederom weer vakkundig geholpenAnita

De beste Schoonheidssalons (Lichaam) (Spray Tan) in Den Haag

Schoonheidssalons (Lichaam) in Den Haag scoren gemiddeld:
8.1 op basis van 509 stemmen.
81
gemiddeld

Een spraytan in Den Haag

Kun je wel een mooi kleurtje gebruiken, maar wil je liever niet onder de zonnebank? Dan is een spray tan ideaal! Binnen vijf à tien minuten heb je een egale bruine kleur die vijf tot negen dagen blijft zitten. Vanaf nu hoef je niet meer op vakantie voor een gezonde kleur, maar kun je gewoon in Den Haag een spray tan sessie boeken via Treatwell, waardoor je er meteen stralender uit zult zien.

Hoe werkt een spraytan?

Spraytan, ook wel airbrush genoemd, werkt met een bronzer en de werkzame stof DHA. DHA staat voor Dihydroxyacetone en is een natuurlijke grondstof die wordt gewonnen uit suikerbieten of suikerriet. DHA geeft een reactie in je bovenste huidlaag waardoor het bruine kleurtje ontstaat. De bronzer in spray tan zorgt voor het directe resultaat, terwijl de DHA tot 24 uur nodig heeft om door te dringen in je huid. Zowel de bronzer als DHA zijn niet schadelijk voor je huid, dus je kunt veilig een spray-tan ondergaan en het is geschikt voor alle leeftijden. Bij veel salons heb je de keuze uit meerdere bruintinten, waardoor je zelf kunt kiezen welke tint het beste bij jou past. Natuurlijk helpt de specialist jou ook in je keuze. Daarnaast heb je vaak de mogelijkheid om je hele lichaam of slechts kleine delen van je lichaam te laten sprayen.

Voor een optimaal resultaat

Om de kleur zo goed en lang mogelijk te behouden, kun je het beste 1 à 2 dagen voor de spraytan je huid scrubben om je dode huidcellen te verwijderen. Op de dag zelf is het beter om geen oliehoudende producten zoals bodylotion of make-up te gebruiken. Wanneer je dit wel doet, zal de spray minder goed intrekken in je huid. Daarnaast is het aan te raden om na de spraytan-sessie wijde, donkere kleding te dragen en na de spraytan ongeveer 8 uur te wachten met douchen of sporten. Zo kan de spray goed intrekken en blijft de kleur het langst behouden.

Nooit meer die melkflessen

Vanaf nu hoef je je nooit meer te schamen voor je witte benen, armen of gezicht. Heb je een bruiloft, feestje, gala of ga je op vakantie en wil je niet lijkbleek op de eerste foto’s staan? Boek dan nu een spray tan in Den Haag via Treatwell. Hier heb je keuze uit verschillende beautysalons. Heb je niet de mogelijkheid om zelf naar een salon toe te gaan? Geen probleem, in Den Haag wordt ook spray-tan aan huis aangeboden.

In de categorie Schoonheidssalons (Lichaam) in Den Haag varieert de prijs van € 9,95 tot € 180.