34 Schoonheidssalons (Lichaam) (Afvallen)
in Rotterdam gevondenLocatie


Beschikbaarheid

Maximale prijs


Wat andere mensen van Angelic Wellness vinden:
Alles was top in orde en een goede sfeer!Tineke
Altijd fijn en een welkom gevoel!Anne Marie

Wat andere mensen van Beautysalon Meltem vinden:
Zeer vriendelijke ontvangst, prima behandeling!Anja
Ben super geholpen en heel tevredenBojana

Wat andere mensen van Beauty Enzo vinden:
Beste salon waar ik tot nu toe ben geweest. Ik kom hier vaker!Tulay
prima ontvangst, heerlijke behandelinganja

De beste Schoonheidssalons (Lichaam) (Afvallen) in Rotterdam

Schoonheidssalons (Lichaam) in Rotterdam scoren gemiddeld:
8.7 op basis van 1.113 stemmen.
87
gemiddeld

Afvallen in Rotterdam

Zou jij graag wat kilootjes lichter willen zijn? Natuurlijk zijn een gezond eetpatroon en voldoende beweging een must voor een strak lijf, maar in Rotterdam bieden ze ook andere methodes aan die kunnen helpen om af te slanken. Probeer het uit bij een van de gespecialiseerde praktijken in deze levendige stad.

Welke opties zijn er?

In Rotterdam kun je bijvoorbeeld kiezen voor een afslankend lichaamspakking, ook wel een body wrap genaamd. Bij deze behandeling wordt je ingewikkeld met speciale producten. Zo worden gifstoffen verwijderd uit het vetweefsel en wordt het lymfesysteem gestimuleerd. De sessie werkt vetafbrekend, verstevigend en reinigend; je verliest gegarandeerd centimeters. Je kunt een lichaamspakking boeken als een losse behandeling of als een kuur.

Ook kun je allerlei verschillende afslankmassages ondergaan die je helpen wat kilo’s te verliezen en/of je huid strakker te maken. Kies bijvoorbeeld voor een anti-cellulite massage, bindweefselmassage, sculpturing massage of lypossage. Anti-cellulite massages hebben het doel om de huid van heupen, billen, buik en armen strakker te masseren. Lypossage is een methode die het teveel aan vocht en vet verwijdert, ook deze techniek heeft als resultaat dat de huid gladder en strakker wordt, cellulite zal als sneeuw voor de zon verdwijnen. Een bindweefselmassage is een pittige massage. Met een speciale techniek kneedt de masseur de huid om zo het onderhuidse bindweefsel te prikkelen, dit kan vrij pijnlijk zijn. Ook bij deze methode is het resultaat een strakkere huid. Alle bovenstaande massages helpen bij het afslankproces, ze bevorderen namelijk de afvoer van afvalstoffen. Ook geven ze allemaal het beste resultaat als je ze in een kuurverband ondergaat.

Natuurlijk zijn er ook allerlei afslankkuren beschikbaar waarvoor je je kunt inschrijven. Zoals bijvoorbeeld de BioHCG+® of een detoxkuur, waarbij de kilo’s van je lichaam zullen vliegen. Ook kun je in Rotterdam goed terecht voor professioneel voedingsadvies. Goede en gezonde voeding is nou eenmaal de meest effectieve methode om vet te verliezen. Zo kun je naast een gewoon voedingsconsult, bijvoorbeeld ook het speciale Power Slim afslankprogramma volgen, waarbij je niet minder, maar anders leert eten.

Cavitatie is een goed alternatief voor liposuctie, het geeft namelijk hetzelfde resultaat, maar het is een minder ingrijpende en geheel pijnloze behandeling. Door middel van ultrasone geluidsgolven worden vetcellen afgebroken. Vervolgens worden deze vetcellen door het lichaam zelf op een natuurlijke wijze opgeruimd. Het is echter geen alternatief voor afvallen, deze behandeling is slechts gericht op het verwijderen van vet van kleine probleemzones. De behandelbare zones zijn: hele buik, dijen, billen, knieën, bovenarmen.

Ook Aqualyx kan je helpen als je moeilijk van vetweefsel afkomt op bepaalde plekken. Bij deze behandeling wordt een wateroplossing geïnjecteerd in zo’n probleemzone en daardoor worden de overtollige vetcellen opgelost en opgenomen in de bloedbaan. Vervolgens plas je deze cellen gewoon weer uit. Deze behandeling is niet goedkoop, maar wel effectief. Je kunt de volgende zones laten behandelen: onderkin, bovenarmen, buik, bovenbenen, rug, billen en heupen.

Boek nu

Als jij ook graag slank door het leven wilt gaan, boek dan nu een afslankende behandeling bij een salon in Rotterdam. Ook in de omgeving van de stad zoals Ridderkerk, Hoogvliet en Capelle aan den Ijssel vind je verschillende salons waar ze je graag helpen met figuurcorrectie.

In de categorie Schoonheidssalons (Lichaam) in Rotterdam varieert de prijs van € 11,25 tot € 750.