26 Schoonheidssalons (Lichaam) (Cellulitis behandeling)
in Rotterdam gevondenLocatie


Beschikbaarheid

Maximale prijs


Wat andere mensen van Angelic Wellness vinden:
Alles was top in orde en een goede sfeer!Tineke
Altijd fijn en een welkom gevoel!Anne Marie

Wat andere mensen van Praktijk M vinden:
Super massage, persoonlijk en prijs/kwaliteit verhouding echt een aanrader!Veerle
Max weet waar hij mee bezig is. Super goede masseur met zeer veel ervaring.Peter

Wat andere mensen van Ave Esthetique - Rotterdam vinden:
Behandelruimte te klein. Voor manicure tafel met stoelen.Gea
Afspraak om 1145 werd uiteindelijk pas 1215 geholpenAnnelotte

Wat andere mensen van Nagels S.O.S. Studio vinden:
Ben heel tevreden met het resultaat. Echt een aanrader!Lilian
Super aardige vrouw. En mooi eind resultaatDanielle

Wat andere mensen van Crystal Sun, Hair & Beauty vinden:
Vriendelijke vrouw , ze deed haar werk uitstekend . ik heb niks te klagenSue-Ann
Zeer vriendelijk personeel en duidelijke uitleg over de wax behandeling.Nicole

De beste Schoonheidssalons (Lichaam) (Cellulitis behandeling) in Rotterdam

Schoonheidssalons (Lichaam) in Rotterdam scoren gemiddeld:
8.6 op basis van 588 stemmen.
86
gemiddeld

Reken af met een sinaasappelhuid

Cellulite: je kunt zoveel sporten als je wilt, maar cellulite blijft hardnekkig om er vanaf te komen. Gelukkig zijn er veel specialistische behandelingen die op doelgerichte wijze zorgen voor een gereinigd lichaam, strakkere huid en verminderde cellulite. Ben je in Rotterdam op zoek naar een niet-invasieve manier om je lichaam te verstevigen en je huid egaal te maken, dan kun je door middel van een bindweefselmassage lokale vetophopingen, vetkussentjes en dat onsierlijke sinaasappelhuidje bestrijden. Het beste resultaat verkrijg je na een kuur van deze effectieve massagetechniek.

Masseer het weg met een bindweefselmassage

Een bindweefselmassage is geen standaard massage. Bij een bindweefselmassage ligt de focus niet op ontspanning, maar op het stimuleren van je bindweefsel. Door middel van stevige manuele massagetechnieken worden de diepere huidlagen ‘losgekneed’. De massage bevordert de aanmaak van collageen en elastine; lichaamseigen stofjes die zorgen voor de spankracht, stevigheid en flexibiliteit van de huid. Tevens zorgt een bindweefselmassage voor een betere doorbloeding en snellere aanmaak van nieuwe huidcellen. De kwaliteit van het bindweefsel wordt gestimuleerd, wat een positief effect heeft op cellulite, maar ook de slecht doorbloede huid, de verslapte huid (bijvoorbeeld door zwangerschap) of huid met oneffenheden zoals littekenweefsel of striae knapt er zienderogen van op.

Lipomassage of lypossage

Een lypomassage, ofwel lipomassage, is een manuele techniek waarbij het lichaam stevig wordt gemasseerd. Door middel van verschillende massagetechnieken worden cellulite op de heupen, billen, buik, bovenarmen of benen doelmatig aangepakt. Het teveel aan vocht en de verklevingen in het onderhuidse bindweefsel wordt verwijderd. Alhoewel je niet afvalt van een lypomassage, zal je cellulite en huidomvang wel verminderen door de ontslakkende werking. Een verslapte huid na een bevalling wordt door middel van een lipomassage weer strak en stevig. Lypossage neem je dus wanneer je gaat voor een gladde huid zonder cellulite, maar dan zonder chirurgische ingrepen zoals liposculptuur of liposuctie te hoeven ondergaan!

Mechanische bindweefselmassage met LPG endermologie

Endermologie is een mechanische bindweefselmassage die wordt uitgevoerd met een speciaal LPG-apparaat. Tijdens de behandeling draagt je een bodysuit dat je huid als het ware omhoog zuigt door middel van de rollende bewegingen van het apparaat. Door deze intensieve massage van de onderhuid verminder je cellulite, maar ook littekenweefsel, vetophopingen en oedeemvorming. Door de verbeterde bloedsomloop voelt de huid gladder aan en ziet deze er steviger uit.

Reken af met cellulite

Zoek je dus een cellulitebehandeling in Rotterdam waarbij je met raad en daad wordt geholpen? Neem dan eens een manuele of mechanische bindweefselmassage waarbij je niet alleen lekker stevig gemasseerd wordt, maar waarbij je ook werkt aan een mooie huid zonder cellulite.

In de categorie Schoonheidssalons (Lichaam) in Rotterdam varieert de prijs van € 9,95 tot € 750.