34 Schoonheidssalons (Lichaam) (Detox)
in Rotterdam gevondenLocatie


Beschikbaarheid

Maximale prijs


Wat andere mensen van Fitsolution Massagecompany vinden:
Prettige sfeer, uitstekende behandelingTim
Zalig, precies wat ik nodig had!Lilian

Wat andere mensen van Angelic Wellness vinden:
Alles was top in orde en een goede sfeer!Tineke
Altijd fijn en een welkom gevoel!Anne Marie

Wat andere mensen van Body Beauty & Balance vinden:
Heel netjes, goed sfeer, heerlijke massages en goed advies :)Chantal
Hele goede en relaxte sfeer. Ik kom hier graag terug!Elsbeth

Wat andere mensen van Beautysalon Meltem vinden:
Zeer vriendelijke ontvangst, prima behandeling!Anja
Ben super geholpen en heel tevredenBojana

Wat andere mensen van Beauty Enzo vinden:
Beste salon waar ik tot nu toe ben geweest. Ik kom hier vaker!Tulay
prima ontvangst, heerlijke behandelinganja

De beste Schoonheidssalons (Lichaam) (Detox) in Rotterdam

Schoonheidssalons (Lichaam) in Rotterdam scoren gemiddeld:
8.7 op basis van 1.086 stemmen.
87
gemiddeld

Detox je lichaam in Rotterdam

Er zijn verschillende manieren waarop het lichaam verontreinigd raakt. Bijvoorbeeld door luchtvervuiling, zware metalen, medicijnen of onze voeding. Een gezond lichaam is in staat zichzelf te reinigen maar door de grote hoeveelheden aan gifstoffen die we dagelijks binnenkrijgen, kan het hierbij wel wat hulp gebruiken. Gelukkig zijn er in Rotterdam genoeg salons die verschillende soorten detox behandelingen aanbieden en is er voor ieder probleem een passende treatment.

Wat is detoxen?

Een detox is niets meer dan een reiniging van het lichaam. Het zorgt er voor dat het teveel aan afvalstoffen uit het lichaam afgevoerd kan worden en het lichaam weer optimaal kan functioneren. Naast gifstoffen, kan ook een teveel aan vet of vocht voor problemen zorgen. Het overschot aan deze stoffen wordt namelijk opgeslagen in cellen, weefsels en organen en belemmert zo het lichaam in het uitvoeren van allerlei processen. Dit is niet alleen vervelend maar kan er ook nog eens toe leiden dat je lichaam stopt met het opnemen van voedingsstoffen of met het verliezen van gewicht.

Detox behandelingen in Rotterdam

In Rotterdam bieden beautysalons verschillende detox behandelingen aan. Wanneer je vooral vocht en gifstoffen wilt verliezen is een lymfedrainage een zeer geschikte treatment. Een lymfedrainage is een zachte, pulserende massage die zowel met de handen als met een machine kan worden gegeven. Beide manieren hebben hetzelfde resultaat. Ook een lichaamspakking of bodywrap kan vochtafdrijvend werken. Het lichaam wordt bedekt met een voedende crème en vervolgens ingepakt. De warmte die ontstaat werkt vochtafdrijvend en je verliest daarnaast de nodige centimeters. Wil je tegelijkertijd vocht én vet verliezen? In dat geval moet je zeker een lypossage of anti-cellulitus massage proberen. Deze massages richten zich op het dieper gelegen bindweefsel en verwijderen daar vet- en vochtophopingen.

Boek je detox treatment in Rotterdam via Treatwell

Kan jouw lichaam wel een grote schoonmaak gebruiken? Boek dan je detox behandeling in Rotterdam op treatwell.nl. Alle behandelingen en salons staan overzichtelijk onder elkaar zodat je alleen nog maar hoeft te kiezen en te boeken.

In de categorie Schoonheidssalons (Lichaam) in Rotterdam varieert de prijs van € 11,25 tot € 750.