32 Schoonheidssalons (Lichaam) (Lichaamspakking)
in Rotterdam gevondenLocatie


Beschikbaarheid

Maximale prijs


Wat andere mensen van Angelic Wellness vinden:
Alles was top in orde en een goede sfeer!Tineke
Altijd fijn en een welkom gevoel!Anne Marie

Wat andere mensen van Fitsolution Massagecompany vinden:
Prettige sfeer, uitstekende behandelingTim
Zalig, precies wat ik nodig had!Lilian

Wat andere mensen van Body Beauty & Balance vinden:
Heel netjes, goed sfeer, heerlijke massages en goed advies :)Chantal
Hele goede en relaxte sfeer. Ik kom hier graag terug!Elsbeth

Wat andere mensen van Cintia's Beauty & Lifestyle vinden:
Ik was zeer tevreden! Goede behandeling! En zeer vriendelijk! Helemaal top!!!Alice
Super blij. Geweldige service. Ik ga zeker terugVirginia

De beste Schoonheidssalons (Lichaam) (Lichaamspakking) in Rotterdam

Schoonheidssalons (Lichaam) in Rotterdam scoren gemiddeld:
8.7 op basis van 784 stemmen.
87
gemiddeld

Boek je lichaamspakking in Rotterdam

Een lichaamspakking is niet alleen heerlijk; het werkt ook ontgiftend, activeert je stofwisseling en geef je huid een echte oppepper. Rotterdam is dé architectuurstad van Nederland; een stad waar constant vernieuwing plaatsvindt. Deze zucht naar innovatie vind je ook terug in de lichaamspakkingen die in deze bruisende Maasstad op Treatwell worden aangeboden. Ben jij al bekend met de populaire algenpakking, Body Contour Wrap of Thalasso-pakking? Afhankelijk van de wensen die jij hebt, kan een lichaamspakking, ofwel body wrap, zeer doeltreffend worden ingezet.

Algenpakking

Een wrap van zeewier... Dat klinkt in de eerste instantie misschien een beetje vreemd. Maar als je erover nadenkt, is het gebruik ervan zo gek nog niet! Zeewier bevat van nature veel zuurstof en het absorbeert vitaminen, maar bijvoorbeeld ook ijzer, jodium en kalium; allemaal essentiële en natuurlijk producten die het lichaam nodig heeft. De voordelen van een algenpakking zijn eindeloos: afvalstoffen worden afgevoerd, de lymfedrainage wordt bevorderd en de huid wordt diep gereinigd en verstevigd. Je huid wordt strakker en cellulite vermindert. Al het goede van de natuur in één pakking! Je wordt ingesmeerd met pure algen en ingepakt in een infrarooddeken of thermische deken; deze warmte is bijzonder fijn voor je spieren en gewrichten. Je kunt je verstand even op 0 zetten terwijl de warme pakking zijn werk doet. Na afloop wordt de pakking verwijderd en kun je je afspoelen. Voilà, een intens gehydrateerde en zachte huid.

Body Contour Wrap

Zoek je een pakking met een afslankende werking, waarbij je meetbaar centimeters verliest? In Rotterdam kun je bij veel salons terecht voor een Body Contour Wrap. Deze wrap verstevigt en reinigt de huid en ontdoet je lichaam van gifstoffen uit het vetweefsel. Het is oorspronkelijk bedacht om lever- en nierpatiënten te behandelen, maar nu is het een multi-inzetbare behandeling gebleken. Waar personen met huidaandoeningen zoals psoriasis en acne ook zeer veel baat bij hebben. Er wordt bij de Body Contour Wrap een wikkelmethode gebruikt. Je wordt tijdens de behandeling ingewikkeld in wikkels die gedrenkt zijn in een oplossing van zeeklei. Je krijgt een speciaal pak aan, zodat de klei en de warmte goed in je huid kunnen doordringen en de poriën goed kunnen worden gereinigd. Een bijzondere behandeling, met bovenal bijzondere resultaten!

Ga voor gaaf!

Heb je een droge huid, last van huidaandoeningen of wil je je sinaasappelhuid gedag zeggen? Een lichaamspakking biedt uitkomst! Dankzij de ruime keus aan pakkingen op Treatwell, heb jij zo dé body wrap gevonden voor jou. Boek nu nog je afspraak en ga voor een gaaf huidje!

In de categorie Schoonheidssalons (Lichaam) in Rotterdam varieert de prijs van € 22,5 tot € 588.