14 Schoonheidssalons (Lichaam) (Spray Tan)
in Rotterdam gevondenLocatie


Beschikbaarheid

Maximale prijs


Wat andere mensen van Oh My Gosh vinden:
Super blij met mijn 2D set dankzij Ting!!Lara
Heel lief geholpen met goed advies!Dayla

Wat andere mensen van Coupe & Colour vinden:
Mooie salon, lieve meiden en goede service!Laura
Superenthousiaste meiden! Kom zeker terug!Melle

Wat andere mensen van Ave Esthetique - Rotterdam vinden:
Behandelruimte te klein. Voor manicure tafel met stoelen.Gea
Afspraak om 1145 werd uiteindelijk pas 1215 geholpenAnnelotte

Wat andere mensen van Cintia's Beauty & Lifestyle vinden:
Ik was zeer tevreden! Goede behandeling! En zeer vriendelijk! Helemaal top!!!Alice
Super blij. Geweldige service. Ik ga zeker terugVirginia

De beste Schoonheidssalons (Lichaam) (Spray Tan) in Rotterdam

Schoonheidssalons (Lichaam) in Rotterdam scoren gemiddeld:
8.5 op basis van 455 stemmen.
85
gemiddeld

Spray tan in Rotterdam

Wil jij ook graag een gezond kleurtje op je gezicht? Zonnen en onder de zonnebank gaan hebben veel nadelen. Denk maar eens aan de schadelijke effecten van uv-straling. De veilige oplossing hiervoor is spray tan. In Rotterdam kun je bij verschillende schoonheidssalons voor deze behandeling terecht.

Hoe werkt spray tan precies?

Spray tanning is een snelle en veilige manier om in een paar minuten tijd een stralende, egale en mooi gebronsde teint te krijgen, zonder jezelf aan schadelijke uv-stralen bloot te stellen. Als je namelijk teveel uv-straling op je huid krijgt, vergroot je de kans op rimpels, vlekjes, sproeten en huidkanker. Spray tan is volledig veilig en zorgt er ook voor dat de plekjes die normaal wit blijven, meegepakt worden. Het resultaat blijft ongeveer een week zitten. Leuk dus om voor een speciale gelegenheid, zoals een bruiloft of feestje aan te laten brengen.

Voor en na de treatment

Het wordt aangeraden een dag voor de behandeling je lichaam te scrubben en te ontharen, zodat je kleurtje langer meegaat. Het gebruik van parfum, bodylotion, crème en deodorant op de dag van de sessie wordt afgeraden.

Je kunt het beste ruimvallende en donkere kleding dragen op de dag van je spray tan om te voorkomen dat het gaat vlekken. Ook wordt het aangeraden om niet meteen te douchen, scheren of sporten na de behandeling, zodat het product goed kan intrekken. Verzorg je huid na de sessie dagelijks met verzorgende crème voor extra glans.

Waar kun je het het beste terecht

In de schoonheidssalons in Rotterdam en omgeving zijn mannen en vrouwen van alle leeftijden welkom voor een spray tan sessie. In alle salons wordt met hoge kwaliteitsproducten gewerkt zodat je niet oranje zult kleuren. Er zijn ook salons die rapid dry spray tan aanbieden, dit product trekt extra snel in. Ook zijn er salons die met biologische producten werken, speciaal voor de gevoelige huid. Je kunt kiezen om je hele lichaam of alleen delen ervan te laten behandelen. Je zult de show stelen met je natuurlijke glow.

Boek nu

Maak via Treatwell een afspraak voor een veilig, tijdelijk en mooi bruin kleurtje in een Rotterdamse schoonheidssalon.

In de categorie Schoonheidssalons (Lichaam) in Rotterdam varieert de prijs van € 9,95 tot € 475.