5 Schoonheidssalons (Lichaam) (Zonnebank)
in Rotterdam gevondenLocatie


Beschikbaarheid

Maximale prijs


Wat andere mensen van Crystal Sun, Hair & Beauty vinden:
Vriendelijke vrouw , ze deed haar werk uitstekend . ik heb niks te klagenSue-Ann
Zeer vriendelijk personeel en duidelijke uitleg over de wax behandeling.Nicole

De beste Schoonheidssalons (Lichaam) (Zonnebank) in Rotterdam

Schoonheidssalons (Lichaam) in Rotterdam scoren gemiddeld:
8.3 op basis van 79 stemmen.
83
gemiddeld

Zonnebank in Rotterdam

Een zomers, bruin kleurtje laat je huid er gezonder uitzien. Helaas is niet iedereen gezegend met een mooie teint die het hele jaar door zichtbaar blijft. Je kunt natuurlijk regelmatig op vakantie gaan om bij te kleuren, maar het is veel makkelijker en goedkoper om een bezoekje aan de zonnebank te brengen. In Rotterdam kun je via treatwell.nl verschillende salons vinden waar jij heerlijk weg kunt dromen terwijl je onder een zonnebank ligt. Zo kun je het hele jaar door genieten van een gezonde kleur die je huid laat stralen.

Get yourself ready

Op treatwell.nl kun je kiezen uit verschillende beautysalons die beschikken over een zonnebank. Je kunt natuurlijk voor één keertje gaan, maar er zijn ook salons waarbij je een strippenkaart kunt kopen. Vind je het heerlijk om jezelf te verwennen met een bezoek aan een zonnebank maar gun je je lichaam net wat meer ontspanning? Dan kun je de behandeling bijvoorbeeld combineren met een massage en bezoek aan een sauna. Voor het optimale verwenmoment is dit nog uit te breiden met een manicure of pedicure. Daarmee ben jij meteen helemaal klaar voor een feestje!

Verantwoord zonnen

Wanneer je een bezoek aan de zonnebank brengt, is het wel belangrijk om ervoor te zorgen dat je verantwoord zont. Hoe fijn een zonnebank ook is, te lange blootstelling is schadelijk voor je huid. Het is natuurlijk afhankelijk van je huidtype hoeveel zon je kunt verdragen. Laat je daarom adviseren in de salon over wat geschikt is voor jouw huid. Daarnaast is het felle licht van de zonnebank schadelijk voor je ogen. De meeste salons hebben een speciale bril die je op kunt zetten tijdens het zonnen ter bescherming van je ogen. Tevens is het belangrijk om te luisteren naar je huid. Zodra je merkt dat hij begint te prikkelen of jeuken ga dan onder het licht vandaan, ook al is de zonnebank nog aan. Bij zonnen is het belangrijk om de blootstelling aan het licht geleidelijk op te bouwen. Zo went je huid langzaam aan het zonlicht. Smeer na het zonnen je lichaam in met een bodylotion tegen uitdroging en huidveroudering. Op deze manier kan het geen kwaad om af en toe een bezoek te brengen aan de zonnebank.

Boek nu jouw teint

Hoewel te veel zonlicht schadelijk kan zijn voor je huid, heeft je lichaam ook vitamine D nodig. Vitamine D helpt namelijk tegen botontkalking, zorgt voor een beter immuunsysteem en geeft je meer energie. Daarom is een zonnebank zo nu en dan helemaal geen slecht idee. Een bijkomend voordeel is natuurlijk dat bruine kleurtje wat je er gezonder uit laat zien. Via Treatwell kun je gemakkelijk een zonnebank in Rotterdam boeken. Je ziet direct waar en wanneer er nog een plekje vrij is. Wanneer je overdag geen tijd hebt, is dit geen probleem. De meeste salons zijn tot in de avonduren geopend. Wacht daarom niet langer en boek nu een afspraak!

In de categorie Schoonheidssalons (Lichaam) in Rotterdam varieert de prijs van € 7,5 tot € 125.