9 Schoonheidssalons (Lichaam) (Detox)
in Utrecht gevondenLocatie


Beschikbaarheid

Maximale prijs


Wat andere mensen van Mofymento vinden:
Prima behandeling door een hele vriendelijke en bekwame dame.Henrieke
Heel vriendelijk en vlot geholpen. Top!Jamie

De beste Schoonheidssalons (Lichaam) (Detox) in Utrecht

Schoonheidssalons (Lichaam) in Utrecht scoren gemiddeld:
8.3 op basis van 175 stemmen.
83
gemiddeld

Detox Utrecht

Herken jij de symptomen van een vervuild lichaam? Een onrustige huid, slecht werkende darmen en hoofdpijn zijn zomaar een paar signalen. Omdat dit veel voorkomende problemen zijn, is het lastig om vast te stellen wat de precieze oorzaak is. Twijfel je? Neem dan het zekere voor het onzekere en laat je lichaam reinigen door middel van een detox behandeling. Een gezond lichaam is goed in staat zichzelf te reinigen, maar een vervuild lichaam kan wel wat extra hulp gebruiken. Een detox behandeling is een goede manier om je lichaam te helpen om opgehoopte afvalstoffen te verwijderen en weer optimaal te functioneren.

Verschillende detox behandelingen in Utrecht

Via externe factoren zoals luchtvervuiling, medicijnen, voeding en cosmetica komt ons lichaam in aanraking met afvalstoffen. Wanneer deze giftige stoffen niet op tijd uit het lichaam verwijderd worden, kunnen ze zorgen voor verstoring van lichamelijke processen. Gelukkig zijn er in Utrecht verschillende behandelingen om het lichaam te detoxen. Denk bijvoorbeeld aan een lypossage oftewel lipomassage. Deze intensieve massage is gebaseerd op de bindweefselmassage en de lymfedrainage en richt zich op het dieper gelegen vet- en bindweefsel. Overtollig vocht en vet worden los gekneed en kunnen vervolgens makkelijker afgevoerd worden. Deze behandeling werkt effectief tegen cellulite en zorgt voor een strakkere, gladdere huid.

Ontgiftende lichaamsbehandelingen in Utrecht

Ook kun je in Utrecht kiezen voor een fijne lichaamsbehandeling of -pakking. Het lichaam wordt dan gescrubd, ingesmeerd met een voedende pakking en ingepakt zodat de werkzame stoffen goed in de huid kunnen doordringen. Door het inpakken ontstaat er warmte waardoor afvalstoffen en vocht worden afgevoerd en het lichaam strakker wordt. Bij deze ontgiftende behandeling raak je dus niet alleen je overtollige afvalstoffen kwijt, maar werk je ook nog eens aan het verstrakken van je figuur. Ideaal voor wanneer je ook wat centimeters wilt kwijtraken.

Kies je detox in Utrecht op Treatwell

Denk je dat jouw lichaam vervuild is en wil je je lichaam detoxen? Boek dan een detox behandeling in Utrecht voordat je last krijgt van vervelende klachten. Je hebt de keuze uit verschillende ontgiftende behandelingen. Voor het complete overzicht kijk je op treatwell.nl en boek je makkelijk en snel op het door jou gewenste tijdstip. Gun je lichaam het beste en geniet van de zuiverende en ontgiftende werking van een detox behandeling in Utrecht.

In de categorie Schoonheidssalons (Lichaam) in Utrecht varieert de prijs van € 22,5 tot € 800.