21 Schoonheidssalons (Lichaam) (Lichaamsbehandelingen)
in Utrecht gevondenLocatie


Beschikbaarheid

Maximale prijs


Wat andere mensen van Laurent Salon & Spa vinden:
Hele fijne behandeling gehad van Jessica! Binnenkort weer!Anne
Jessica performed great, relaxing, professional serviceSVJETLANA

De beste Schoonheidssalons (Lichaam) (Lichaamsbehandelingen) in Utrecht

Schoonheidssalons (Lichaam) in Utrecht scoren gemiddeld:
8.4 op basis van 994 stemmen.
84
gemiddeld

Lichaamsbehandeling in Utrecht

Een druk en hectisch leven in de stad kan voor veel stress zorgen. Zelfs wanneer je dit niet direct doorhebt. Voor een gezond lichaam is het daarom belangrijk om voor genoeg ontspanning te zorgen. Ontspanning werkt namelijk niet alleen om klachten te verhelpen, maar vooral ook om deze te voorkomen. En voorkomen is nog altijd beter dan genezen. Gelukkig zijn er in Utrecht meer dan genoeg verschillende lichaamsbehandelingen te boeken.

Lichaamsbehandelingen met of zonder klachten

Het fijne aan lichaamsbehandelingen is dat je deze in Utrecht volledig naar wens kunt samenstellen. Heb je pijnklachten? Dan kun je kiezen voor een klachtgerichte massage van het gewenste lichaamsdeel. Neem bijvoorbeeld een fijne nek- en schoudermassage. Na één behandeling voel je je vaak al stukken beter. Heb je een onzuivere huid? Dan zijn er beautysalons die een zuiverende acnebehandeling van de rug of andere lichaamsdelen aanbieden. Tijdens deze behandeling wordt bestaande acne aangepakt en wordt de huid gereinigd en verzorgd zodat de acne geen kans meer krijgt om zich te verspreiden.

Cosmetische lichaamsbehandelingen

Lichaamsbehandeling zijn lang niet allemaal ter ontspanning of om klachten te verhelpen. Veel behandelingen zijn erop gericht om je nog mooier te maken. Wil je wat centimeters kwijtraken en lukt dit niet door te sporten en op je voeding te letten? Probeer dan eens een bindweefselmassage of anti-cellulitis massage. Deze massages stimuleren de doorbloeding en afvoer van vocht en vet zodat je na de behandeling strakker in je vel zit. Ook kun je in Utrecht kiezen voor een fijne lichaamsscrub of -pakking. Je huid voelt hierna heerlijk zacht en wordt intens gevoed door de ingrediënten (bijvoorbeeld algen of klei) die tijdens de pakking diep in de huid kunnen trekken.

Lichaamsbehandelingen boeken op treatwell.nl

Wil jij je klachten aanpakken of wil je gewoon heerlijk ontspannen? En heb je geen zin om lang te zoeken naar een geschikte salon of treatment? Boek dan nu je lichaamsbehandeling op treatwell.nl. Alle beautysalons die een lichaamsbehandeling aanbieden vind je hier overzichtelijk onder elkaar. Je boekt makkelijk en snel zodat je alleen nog maar hoeft te genieten.

In de categorie Schoonheidssalons (Lichaam) in Utrecht varieert de prijs van € 22,5 tot € 800.