366 Schoonheidssalons (Lichaam) (Lichaamsbehandelingen)
in Heel Nederland gevondenLocatie


Beschikbaarheid

Maximale prijs


Wat andere mensen van Beauty Care Sunfit vinden:
de Dames zijn altijd hulpvol en vriendelijk.Dario
goede service, prettige sfeer, goed adviesAnneke

Wat andere mensen van Sweet & Smooth - Amsterdam vinden:
Altijd zeer tevreden over de sugarwax!Esther
Krijg zeer goede service en aandachtLinda

Wat andere mensen van Gorgelicious vinden:
Vriendelijk & levert kwaliteit!Shevany
Hele aardige mensen, goede hulpNova

Wat andere mensen van I SHINE ALMERE MASSAGE & BEAUTY vinden:
De salon is heel sfeervol ingericht.Marjolein
Fijne massage gehad van 90 minuten.M

Wat andere mensen van BeauLounge vinden:
Altijd welkom, fijne meiden, vakkundig en goed advies.Jacqueline
Een leuk gezellig salon. Ze geven ook goed advies.Reshma

De beste Schoonheidssalons (Lichaam) (Lichaamsbehandelingen) in Heel Nederland

Schoonheidssalons (Lichaam) in Heel Nederland scoren gemiddeld:
8.7 op basis van 4.327 stemmen.
87
gemiddeld

Het idee achter een lichaamsbehandeling of body treatment is dat het net zo belangrijk is om je lichaam, net als je gezicht te cleansen, te exfolieren en te hydrateren. Lees nu verder over body wraps, body scrubs en cryolipolyse behandelingen of boek nu je lichaamsbehandeling bij een van onze specialisten.

De behandelingen

Er zijn vele verschillende lichaamsbehandelingen. de meest populaire zijn exfolierende body scrubs, verzorgende body wraps en cryolipolyse behandelingen. De tijdsduur van de lichaamsbehandelingen varieert van twintig minuten tot twee uur.

Een lichaamsbehandeling stimuleert de circulatie, verwijdert gifstoffen en met een body scrub maak je de huid helemaal glad en zacht. Een Lichaamsbehandeling kan ook helpen bij het verliezen van gewicht en het verwijderen van cellulitis.

Body scrub

Een body scrub is de meest populaire lichaamsbehandeling. Een body scrub is een exfolierende behandeling die plaatsvindt op een massage tafel. Een body scrub vindt meestal plaats voor een body wrap. Tijdens de body scrub lig je op je buik en wrijft de specialist een mengsel van zeezout, olie en aroma’s zoals citroen op je huid, dit exfolieert de huid en laat het zacht aan voelen.

Zodra je hele lichaam een body scrub heeft gehad, wat meestal tien tot vijftien minuten in beslag neemt, neem je een douche en was je het er allemaal af zonder zeep zodat er een verzorgend laagje op je huid blijft. Het is een goed idee om een body scrub in te plannen voor de massage behandeling. Ook is het een goed idee om na deze behandeling een body wrap te nemen omdat de body wrap dan beter zijn werking kan doen.

Body wrap

Een body wrap vindt meestal plaats na een body scrub. Nadat de scrub eraf gewassen is, ga je verder met een body wrap. Een body wrap kan bestaan uit modder, algen of zeewier. Een body wrap werkt ontgiftend en helpt je lichaam met het vervoeren van gifstoffen.

Als er tijdens een body wrap gebruik gemaakt wordt van een crème of een lotion, dan is het een hydraterende body wrap. Tijdens een lichaamsbehandeling ben je meestal naakt. Maar de specialist zal je bedekken met handdoeken, dus je hoeft niet bang te zijn dat je helemaal bloot hoeft te zijn tijdens de body scrub of body wrap.

Cryolipolyse

Cryolipolyse oftewel coolsculpting is een nieuwe techniek die ervoor zorgt dat je vet verliest door middel van bevriezing. Cryolipolyse bevriest je vetcellen, hierdoor worden ze vernietigd en op een natuurlijke manier afgevoerd door het lichaam.

Cryolipolyse is vooral geschikt als je kleine gedeeltes vet wilt verwijderen op je taille, benen, buik en billen. Ook is cryolipolyse zeer geschikt voor vet dat niet weg gaat met behulp van een dieet of trainingsschema.

De voordelen van cryolipolyse

  • Zonder naalden
  • Geen verdoving nodig
  • Het creëren van algehele of locale ontspanning
  • Geen operatie of herstelperiode

Hoe werkt cryolipolyse?

Cryolipolyse is gebaseerd op het feit dat vetcellen gevoeliger zijn voor bevriezing dan de cellen eromheen zoals de huid. Dit betekent dat je met cryolipolyse vetcellen kan afbreken zonder omringende cellen te beschadigen.

Zodra de vetcellen bevroren zijn door middel van cryolipolyse gaan ze kapot en worden ze op een natuurlijke manier door het lichaam afgevoerd, dit resultaat merk je na twee tot vier maanden.

Hoe lang blijven de resultaten van cryolipolyse zichtbaar?

Het kan zijn dat je na drie weken al resultaten opmerkt, maar de grootste effecten van cryolipolyse merk je meestal op na een tot drie maanden na de behandeling. Ook kun je extra cryolipolyse behandelingen ondergaan om zoveel mogelijk vet kwijt te raken en een maximaal resultaat te behalen. Zo lang je een gezond dieet volgt en regelmatig sport houdt het resultaat lang aan.

Welke delen van het lichaam zijn geschikt voor cryolipolyse?

De love handles kunnen goed behandeld worden, de rug, de binnenkant van de dij en de buik.

Hoe voelt cryolipolyse aan?

Tijdens een cryolipolyse behandeling wordt het vet gekoeld met een kop, dit kan wat tintelend of knijpend aanvoelen. Het voelt zo aan omdat je lichaam zich instelt op de temperatuur. Na twintig minuten wordt je huid gevoelloos. het is belangrijk dat je tijdens de behandeling stil zit zodat de kop op dezelfde plaats blijft. Tijdens de behandeling moet je ongeveer een uur stilzitten, wel kun je gewoon gebruik maken van je ipad, telefoon, etc.

Na de behandeling

Er is geen hersteltijd na een cryolipolyse behandeling en je kunt gewoon weer je gang gaan na de behandeling, wel kan het zijn dat de huid na de behandeling een beetje rood of hard aanvoelt. Maar dit verdwijnt meestal vrij snel na de behandeling.

Hoeveel cryolipolyse behandelingen zijn er nodig?

Zolang je nog vet voelt kun je behandelt worden. De meeste mensen bereiken een maximaal resultaat na twee tot drie behandelingen.

Is cryolipolyse geschikt voor mij?

Cryolipolyse is het meeste geschikt voor mensen die niet meer dan tien kilogram van hun streefgewicht af zitten. Cryolipolyse helpt vooral met het verliezen van overmatig vet uit de buik, lovehandles en taille.

lees de vele reviews op Treatwell.nl en boek nu je lichaamsbehandeling bij een van onze specialisten!

In de categorie Schoonheidssalons (Lichaam) in Heel Nederland varieert de prijs van € 9 tot € 1.395.