Wil jij een prachtige uitstraling? Boek dan een treatment bij Linda Lashes and More! Linda is gespecialiseerd in het aanbrengen van wimperextensions en het bleken... meer

Prijslijst Linda Lashes and More - Schiedam

Reviews Linda Lashes and More - Schiedam

6
Reviews
60 %
boekt nogmaals
Prijs/Kwaliteit 6.4
64% Complete
Ambiance 5.4
54% Complete
Service 6.2
62% Complete
60
 • geverifieerd
  Afspraak via Treatwell. Keurig bevestiging ontvangen, maar stond voor een dichte deur. Dit is 2x gebeurd (wilde haar voordeel vd twijfel gunnen). Afspraken worden slecht nagekomen en telefonisch amper bereikbaar. Kwaliteit is prima, service/afspraken maken is beneden peil. Terugbellen wordt niet gedaan.
  Prijs/Kwaliteit
  50% Complete
  5.0
  Ambiance
  10% Complete
  1.0
  Service
  10% Complete
  1.0
  23

 • Ik had hier 2 maanden geleden (voor wimperextensions) online een afspraak gemaakt via Treatwell. Toen ik op de zaak aan kwam, gaf ze aan dat ze niets had ontvangen van Treatwell. Ik liet mijn afspraakbevestiging zien, maar ze kon mij op dat moment niet helpen. Twee weken geleden had ik haar gebeld voor een afspraak. Ze gaf aan aan dat ze even bezig was en mij later zou terugbellen, maar heeft dit niet gedaan. Vorige week probeerde ik een laatste poging om een afspraak te maken en ze gaf toen aan dat ze de volgende ochtend om 9 uur een plekje had. De volgende ochtend stond ik voor een gesloten zaak. Ik heb haar een aantal keer gebeld, maar haar telefoon stond uit. Vervolgens heb ik haar een bericht verzonden met het verzoek om mij terug te bellen, weer tot op heden niet gebeurd. Ik zal nooit meer een afspraak bij haar maken en adviseer het ook aan niemand.
  Prijs/Kwaliteit
  10% Complete
  1.0
  Ambiance
  10% Complete
  1.0
  Service
  10% Complete
  1.0
  10
 • geverifieerd
  Ik had vandaag een afspraak om 13:00 uur. Keurig op tijd stond ik op het opgegeven adres. Echter was het pand verlaten en niemand aanwezig. Uiteindelijk 10 min gewacht maar niemand kwam opdagen en telefonisch niet bereikbaar. Ik boek dus nooit meer een afspraak hier!
  Prijs/Kwaliteit
  10% Complete
  1.0
  Ambiance
  10% Complete
  1.0
  Service
  10% Complete
  1.0
  10
Boek nu
< Terug