19 Massagesalons (Ayurvedische massage)
in Amsterdam gevonden


Wat andere mensen van Akasha - Conservatorium Hotel vinden:
Professioneel, schoon, mooi, vriendelijk, heerlijke behandeling!Marcel
Super vakkundig n snackje en water vooraf en goed adviesDanielle

De beste Massagesalons (Ayurvedische massage) in Amsterdam

Massagesalons in Amsterdam scoren gemiddeld:
9.0 op basis van 736 stemmen.
90
gemiddeld

Ayurvedische massages in de stad Amsterdam

Amsterdam is altijd bruisend en gezellig, maar soms ben je gewoon even toe aan rust. En wat is er beter dan even lekker tot ontspanning komen tijdens een traditionele Ayurvedische massage? In Amsterdam kun je deze heilzame massage in allerlei verschillende massagepraktijken ondergaan: van gezellige salons aan huis tot in luxe beauty complexen.

Wat is Ayurveda?

Ayurveda wordt gezien als één van de oudste natuurlijke geneeswijzen, die duizenden jaren geleden haar oorsprong vond in India. Ayurveda betekent ‘kennis van het leven’. Deze gezondheidsleer gaat ervan uit dat alles op aarde is opgebouwd uit vijf elementen: ether, lucht, vuur, water en aarde. Elk mens heeft alle elementen in zijn of haar lichaam, maar de verhouding is bij iedereen verschillend. Als deze vijf elementen in balans zijn, ben je gezond. Ayurvedische massages werken preventief om ziekte te voorkomen of ze helpen juist om weer in balans te komen.

Een weldaad voor lichaam en geest

Ayurvedische massages zijn geschikt voor iedereen en staan er om bekend het hele lichaam weer in balans te kunnen brengen. De massage richt zich niet alleen op de spieren maar ook op de doorstroming van het energiesysteem, dit zal helpen om gifstoffen uit het lichaam af te voeren en brengt meer vitale energie. Ook verlicht het de spierspanning, activeert het de bloedsomloop en het lymfesysteem. Vermoeidheid, stress en slapeloosheid kunnen zo bestrijd worden.

Populaire behandelingen

Er bestaan verschillende soorten Ayurvedische massages, maar de populairste in Amsterdam zijn vooral: de Abhyanga massage, waar het volledige lichaam aan bod komt, en de Indiase hoofdmassage, die is gefocust op het gezicht en schedel en heeft een zeer kalmerende werking. In deze stad gaan de meeste salons traditioneel te werk: op een massagetafel en met een ruime hoeveelheid warme kruidenolie. Vaak heb je de keus om zelf te bepalen of je een lange of korte sessie wilt ondergaan.

Kom tot innerlijke rust en vind fysieke, spirituele en emotionele balans

Boek nu bij Treatwell een ontspannende en helende Indiase massage in één van de vele Amsterdamse massagesalons.

In de categorie Massagesalons in Amsterdam varieert de prijs van € 20 tot € 290.