181 Massagesalons (Full Body / Lichaamsmassage)
in Amsterdam gevonden


Wat andere mensen van Beauty Care Sunfit vinden:
de Dames zijn altijd hulpvol en vriendelijk.Dario
goede service, prettige sfeer, goed adviesAnneke

Wat andere mensen van Echlandburg vinden:
Caroline is een heel leuk nagel stylisteMargaret
Prettige sfeer!!! En goede kwaliteit????Sandra

De beste Massagesalons (Full Body / Lichaamsmassage) in Amsterdam

Massagesalons in Amsterdam scoren gemiddeld:
8.9 op basis van 5.696 stemmen.
89
gemiddeld

Lichaamsmassage in Amsterdam

Niets is zo fijn als je lichaam verwennen met een heerlijke massage, zeker na een drukke werkdag of hectische periode. Zowel je lichaam als je geest zullen tijdens een massage volledig tot rust komen. De een heeft genoeg aan een kwartiertje, de ander neemt hier graag anderhalf uur de tijd voor. Op Treatwell.nl heb je in Amsterdam een groot aanbod aan verschillende lichaamsmassages, elk met zijn eigen doel of functie. Eén ding is zeker, nadat je een lichaamsmassage hebt gehad voelen zowel je lichaam als je geest zich beter dan voorheen.

Een lichaamsmassage: goed voor je gezondheid

Een massage kan goed helpen bij klachten of pijntjes in je lichaam. Hoewel een massage geen echt medicijn is, kan het zeker dienen als verlichting. Door een lichaamsmassage wordt je bloedsomloop gestimuleerd, net als de aanmaak van collageen voor huidverbetering en huidvernieuwing. De afvoer van afvalstoffen wordt gestimuleerd waardoor dit proces sneller zal verlopen. Daarnaast kan een massage wonderen verrichten bij blessures of het voorkomen hiervan. Pijnlijke plaatsen en blokkades worden verlicht, het evenwicht van lichaam en geest wordt hersteld en je stress wordt weggemasseerd. Afhankelijk van jouw klachten kun je hier de lichaamsmassage op aanpassen.

Verschillende vormen van een lichaamsmassage

Lichaamsmassages zijn er in allerlei soorten en maten. Je kunt een deel van je lichaam laten masseren, zoals bijvoorbeeld een voetmassage, maar ook je volledige lichaam zoals een klassieke- of full body massage. Deze dienen, net als een ontspanningsmassage of aromatherapie, ter ontspanning van lichaam en geest. De ontspanningsmassages zijn vaak zachte massages die worden gegeven door middel van strelingen en kalme bewegingen. Een hot stone-, deep tissue- of sportmassage is er meer op gefocust om lichamelijke klachten te verminderen en je spieren los te masseren. Deze massages zijn wat krachtiger en steviger en gericht op de diepere lagen van je spieren. Daarnaast heb je ook massages die speciaal zijn ontwikkeld voor een bepaalde fase in je leven, zoals een zwangerschapsmassage of een ouderen massage.

Boek nu: alleen of duo

Veel massages die worden gegeven zijn gericht op één persoon. Echter, via Treatwell kun je in Amsterdam verschillende salons vinden die een heerlijke duo-lichaamsmassage aanbieden. Zo kun je er samen met een vriend of vriendin een gezellig en fijn ontspannings-moment van maken. Of je nou alleen of met zijn tweeën gaat, op Treatwell.nl kun je direct zien welke massagesalon bij jou in de buurt een massage naar jouw behoefte aanbiedt. Wacht daarom niet langer en boek direct een afspraak!

In de categorie Massagesalons in Amsterdam varieert de prijs van € 15 tot € 205.