37 Massagesalons (Shiatsu Massage)
in Amsterdam gevonden


Wat andere mensen van Beauty Care Sunfit vinden:
de Dames zijn altijd hulpvol en vriendelijk.Dario
goede service, prettige sfeer, goed adviesAnneke

Wat andere mensen van Akasha - Conservatorium Hotel vinden:
Professioneel, schoon, mooi, vriendelijk, heerlijke behandeling!Marcel
Super vakkundig n snackje en water vooraf en goed adviesDanielle

De beste Massagesalons (Shiatsu Massage) in Amsterdam

Massagesalons in Amsterdam scoren gemiddeld:
8.8 op basis van 2.708 stemmen.
88
gemiddeld

Een shiatsu massage in Amsterdam

‘Shi’ betekent vinger en ‘atsu’ is ‘druk’ in het Japans. Zet de woorden achter elkaar en je raadt het al: je krijgt dan ‘shiatsu’; een vorm van manuele therapie waarbij vingerdruk wordt gebruikt. Bij deze traditioneel oosterse drukpuntmassage wordt er druk uitgeoefend op specifieke punten op je meridianen, ofwel energiebanen. Dit gebeurt met behulp van de vingers, maar ook duimen, ellebogen en handpalmen. Het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd en gespannen weefsels ontspannen en kwalen en stress verdwijnen als sneeuw voor de zon! Leid je een druk bestaan en is het eigenlijk wel tijd voor een momentje van zen? Door het uitgebreide aanbod van shiatsu massages op Treatwell heb jij zó je behandeling in Amsterdam geboekt.

Wat kun je verwachten van de massage?

Een shiatsu massage is een laagdrempelige massage; deze wordt namelijk over de kleding heen gegeven. Het is hierbij handig om loszittend - en bij voorkeur katoenen - kleding te dragen. Deze holistische massage vindt vaak plaats op een traditionele futonmat. Dit is een zacht, katoenen matje met kussens en er wordt gedurende de behandeling geen gebruik gemaakt van olie. Na de behandeling hoef je je dus niet om te kleden of de olie eraf te douchen. Zo kun jij - als drukke Amsterdammer - ook weer direct door met je dagelijkse bezigheden! Door middel van kalme, doch doordringende aanrakingen én het gebruik van natuurlijk lichaamsgewicht worden de spanningen en pijnen in je lichaam op prettige wijze verminderd. Door de druk, alsmede de roterende bewegingen en strekkingen, worden blokkades in het lichaam opgeheven, met alle positieve gevolgen van dien.

Wat zijn de voordelen van een shiatsu massage?

Een shiatsu massage is preventief inzetbaar, maar heeft ook een helende functie bij ziekten en een ondersteunende functie bij blessures. Shiatsu gaat uit van de ‘ki’ of ‘chi’, ofwel de energiestroom in het menselijk lichaam. Wanneer een energiebaan geblokkeerd is, raakt het lichaam ‘zoek’ en raakt de energiebalans in het lichaam verstoord, met als resultaat bijvoorbeeld lichamelijke kwaaltjes. Met shiatsu-therapie kunnen daarom klachten zoals rugpijn, RSI, maag- en darmklachten of stressgerelateerde klachten worden verholpen. Deze vorm van massage wordt gebruikt om een variëteit aan symptomen en ziekten te verminderen. Zo kan shiatsu worden toegepast bij chronische gewrichtsontstekingen zoals artritis. Door de druk op handen of voeten, wordt de conditie van de spieren en gewrichten soepel en sterk gehouden en blijft de bloedcirculatie op peil. Heb je migraine of spijsverteringsproblemen, dan biedt shiatsu tevens verlichting. Volgens de oosterse geneeswijze zijn je organen, zoals je maag, immers nauw verbonden met je emoties. Kom je tot rust, dan heeft dat een bevorderlijk effect op je organen en vice versa.

Boek je shiatsu massage in Amsterdam

Ben je de laatste tijd ontzettend moe of loop je al een tijdje rond met lichamelijke klachten? Zeg deze dan snel vaarwel met een shiatsu massage. Ervaar deze oosterse vorm van therapie dat gebaseerd is op de westerse kennis van fysiologie en anatomie. Geef je lichaam die boost en zit weer lekker in je vel!

In de categorie Massagesalons in Amsterdam varieert de prijs van € 19,5 tot € 350.