160 Massagesalons
in Den Haag gevonden


Wat andere mensen van Pakjira Thai vinden:
Fantastisch grondig kopkuhnka!!GM
Prima service, goede massage.Paul

Wat andere mensen van Blossom // Massage for Women vinden:
Super! Ik kom zeker terug, veel persoonlijke aandacht, erg fijn!Sakura
Alles wat ik nodig had. Rust, ontspanning en aanraking.Anouk

Wat andere mensen van Lilawadee vinden:
Prima massage, prettige persoon. Doen!Monique
Vriendelijk en zeer competent!Merit

De beste Massagesalons in Den Haag

Massagesalons in Den Haag scoren gemiddeld:
9.1 op basis van 1.318 stemmen.
91
gemiddeld

Diepe ontspanning in Den Haag

Ben je altijd moe, ben je gestresst en voel je je opgejaagd? Herken je jezelf in het idee dat je altijd maar moet doorgaan? Dan is het tijd om naar je lichaam en gevoelens te luisteren. Met een ontspanningsmassage breng je je lichaam tot ontspanning, maak je je spieren los en zorg je ervoor dat je lichamelijk en geestelijk weer fit bent. Doorbreek de negatieve spiraal van stress en ongezonde levenspatronen en gun jezelf een moment van rust. In Den Haag vind je op Treatwell.nl veel bijzondere massagesalons en praktijk waar je terecht kunt voor een ontspannende massage. Van een sfeervol Thais tot Arabisch decor, van een klassieke tot moderne massagetechniek; waar je ook voor gaat: de massagetherapeuten hebben maar één doel voor ogen: jouw ontspanning.

Full body massage

De meest bekende ontspanningsmassage is misschien wel de klassieke massage, ofwel de Zweedse massage. Dit is een volledige lichaamsmassage op de blote huid waarbij verschillende technieken worden gebruikt om je spieren los te kneden en gifstoffen af te voeren:

  • - Effleurage: zachte tot half-zachte oppervlakkige strijk- en wrijfbewegingen. Deze worden meermaals herhaald en worden toegepast om olie op de huid aan te brengen en om de spieren om te warmen.
  • - Petrissage: het onderhuidse weefsel wordt stevig gekneed en verklevingen en verkrampte spieren worden met draaiende bewegingen losgemaakt. Het rollen, oppakken en wringen van de huid kan worden toegepast om het spierweefsel te stimuleren.
  • - Tapotage: snelle en kloppende of hakkende bewegingen worden op gebieden met veel spierweefsel toegepast om de bloedsomloop te bevorderen.

De massagetherapeut gebruikt hierbij bijna uitsluitend de handen en masseert de olie altijd in de richting van de bloedstroom. Een goede doorbloeding zorgt voor ontspanning, maar ook voor bevordering van het zelfherstellend vermogen van het lichaam.

Wat is het effect van een ontspanningsmassage?

Na een massage voel je je natuurlijk weer helemaal ontspannen, maar intern gebeurt er veel met je lichaam. Blokkades en verkrampte spieren worden losgemaakt, weefsels raken beter doorbloed en je stofwisseling verbetert en hiermee wordt de afvoer van afvalstoffen gestimuleerd. Soms krijgen lichamelijke klachten helaas de overhand, maar met een ontspannen lichaam komt óók je geest sneller tot rust. Maar ook voorkomen is beter dan genezen. Voorkom stress, hoofdpijn, chronische vermoeidheid of een stijve nek of rugpijn met een rustgevende massage. Je immuunsysteem en afweersysteem wordt negatief beïnvloedt door stressklachten. Wees deze klachten de baas, niet andersom!

Boek je afspraak in Den Haag

Je hoeft niet lang te zoeken naar een goede massagesalons of massagepraktijk, want wij hebben alle bijzondere salons al voor je op een rijtje gezet. Er is dus genoeg keuze. Het enige wat je nog hoeft te doen is het boeken van je afspraak. Werk aan je lichamelijk welzijn, geestelijke gezondheid en be happy!

In de categorie Massagesalons in Den Haag varieert de prijs van € 7,5 tot € 165.