15 Massagesalons (Ayurvedische massage)
in Den Haag gevonden


Wat andere mensen van Hypnagogic vinden:
Heerlijke (zwangerschaps-) massage gehad!Oda
Op elk vlak een hele grote aanrader!!!!Linda

Wat andere mensen van Utsukusy Schoonheidssalon vinden:
Genoten van de gezichtsbehandeling met zichtbaar resultaat :)Manon
Ik heb mijn nieuwe adresje gevonden!Karlijn

Wat andere mensen van Massages & Zee vinden:
Niets op aan te merken, ik kom graag nog eens terug!Cecilia
Goede massage van kundige en vriendelijke dameKrista

De beste Massagesalons (Ayurvedische massage) in Den Haag

Massagesalons in Den Haag scoren gemiddeld:
9.0 op basis van 459 stemmen.
90
gemiddeld

Ayurvedische massage in Den Haag

Of je nu de hele dag hebt gekitesurfd in Scheveningen of keihard hebt gewerkt op het Binnenhof in Den Haag. Soms heb je gewoon behoefte aan een heerlijke lichaamsmassage. Droom alvast weg bij het idee dat je hele lichaam, inclusief je hoofd en gezicht, wordt gemasseerd. Kies dit keer voor een ayurvedische massage in Den Haag.

Indiase gezondheidsleer

Een ayurvedische massage is een combinatie van ayurvedische olie en verschillende massagetechnieken. De ayurveda is een traditionele gezondheidsleer uit India. Deze leer heeft een holistische benadering. Lichaam en geest worden in de ayurveda als één geheel gezien, de gezondheid van deze twee is ontzettend belangrijk.

Ayurvedische massagetechnieken

Bij een ayurvedische massage wordt vaak gebruik gemaakt van vloeiende strijkbewegingen. De massage wordt aan jouw wensen en klachten aangepast. Zo worden ook de oliën gebruikt die het beste passen bij jouw situatie of persoonlijkheid. Een ayurvedische massage is de perfecte massage om je hele lichaam weer in balans te brengen. Deze massages werken namelijk niet alleen op je spieren, maar ook op je energiesysteem. Aura en chakra healing helpen bij het herstellen van je energie en verder helpen ze gifstoffen uit je lichaam te verwijderen. Zit je af en toe niet lekker in je vel? Door middel van deze massage komen jouw emotionele blokkades los. De olie die wordt gebruikt bij een ayurvedische massage bevat medicinale kruiden die op jouw behoeften worden afgestemd.

De meest populaire ayurvedische massage in Den Haag is de Abhyanga, het is de meest klassieke ayurvedische massage. Je hebt ook nog andere versies. Bijvoorbeeld een marma massage, die zich voornamelijk richt op de drukpunten in je lichaam om zo jouw vitaliteit te boosten en lichamelijke klachten te verminderen. In Den Haag kun je ook een Kati basti boeken. Tijdens deze massage wordt op jouw pijnlijke plek een dam van deeg gebouwd en deze wordt vervolgens gevuld met medicinale olie. Hierna wordt de plek kort gestoomd en gemasseerd.

Maak een afspraak via Treatwell

Welke ayurvedische massage in Den Haag je ook boekt, je zult na afloop ontspannen en energiek de deur uit lopen. Geniet nog even na van je herstelde balans en wandel eens terug naar je huis in Den Haag. Zo zie je wat van je stad en blijf je helemaal zen. Ga naar de site van Treatwell en via Den Haag en massage naar ayurvedische massage. Scroll door het aanbod van ayurvedische massages in jouw postcodegebied. Reviews kunnen je helpen bij je keuze. Boek vervolgens de ayurvedische massage van jouw keuze direct in de agenda van de salon.

In de categorie Massagesalons in Den Haag varieert de prijs van € 10 tot € 550.