106 Massagesalons (Full Body / Lichaamsmassage)
in Den Haag gevonden


Wat andere mensen van BeauLounge vinden:
Altijd welkom, fijne meiden, vakkundig en goed advies.Jacqueline
Een leuk gezellig salon. Ze geven ook goed advies.Reshma

Wat andere mensen van Hypnagogic vinden:
Heerlijke (zwangerschaps-) massage gehad!Oda
Op elk vlak een hele grote aanrader!!!!Linda

Wat andere mensen van Moment4U vinden:
Super!!! Helemaal blij mee.. 100% Goeie kwaliteitKimberley Pamela
super lieve professionele eigenaresse!noor

Wat andere mensen van BeauLin Beauty vinden:
Zeer vriendelijk ontvangen en deskundig geholpen.Nicole
Prettige persoonlijke benadering. Een aanrader.Laurens

De beste Massagesalons (Full Body / Lichaamsmassage) in Den Haag

Massagesalons in Den Haag scoren gemiddeld:
8.9 op basis van 1.852 stemmen.
89
gemiddeld

Lichaamsmassage Den Haag

Het is een feit; iedereen heeft voldoende ontspanning nodig om goed te kunnen functioneren en presteren. En wat is daar meer geschikt voor dan een heerlijke lichaamsmassage? Met een lichaamsmassage, ook wel Zweedse massage of ontspanningsmassage genoemd, ontspan je bovendien niet alleen je lichaam, maar ook je geest. En laat dit nu net het allerbelangrijkste zijn. Op treatwell.nl kun je vele salons vinden die een lichaamsmassage in Den Haag aanbieden. Alle salons staan overzichtelijk onder elkaar zodat je snel een keuze kunt maken uit het aanbod.

Verschillende soorten lichaamsmassages in Den Haag

In Den Haag heb je de keuze uit verschillende soorten lichaamsmassages. Je kunt hem combineren met aromatherapie voor een complete sensatie voor al je zintuigen of aanvullen met essentiële oliën. Je lichaam zal hierdoor niet alleen ontspannen, maar je huid zal na de behandeling volledig gehydrateerd zijn en zijdezacht aanvoelen. Ook kun je je lichaamsmassage combineren met een hot stone massage voor net die extra sensatie. Het fijne van deze massage is dat hij vaak volledig op jouw wensen afgestemd kan worden. Kun je niet lang stil liggen en wil je een korte, opwekkende massage? Geen probleem! Of kun je er juist geen genoeg van krijgen en kan het je niet lang genoeg duren? Ook geen probleem, je bepaalt namelijk zelf de duur. Zelfs wanneer je specifieke klachten hebt is een lichaamsmassage geschikt. Vaak kun je dit vooraf aangeven zodat er door de masseur net dat beetje extra aandacht aan de probleemzone besteed kan worden.

Probleemgerichte lichaamsmassages in Den Haag

Ben je niet zo’n fan van zachte massages en wil je liever een resultaatgerichte lichaamsmassage? In Den Haag zijn er ook lichaamsmassages die zich minder richten op ontspanning en meer op problemen. Deze massages zijn vaak steviger en geschikt voor het behandelen van verschillende klachten. Dit kan bijvoorbeeld een sportmassage zijn, of een deep-tissue massage. Deze massages zorgen ervoor dat dieper gelegen spieren en weefsels losgemaakt worden en de bloedsomloop wordt gestimuleerd. Afvalstoffen kunnen zo afgevoerd worden en blokkades worden opgeheven zodat het lichaam wordt gezuiverd. De lichaamsmassage zorgt op deze manier voor een detox waardoor je lichaam volledig gereinigd wordt.

Boek nu je lichaamsmassage in Den Haag

Ga jij voor een lichaamsmassage maar weet je niet goed welke salon je moet kiezen? Kijk dan op treatwell.nl voor een overzicht van alle salons in Den Haag. Makkelijker en sneller kan haast niet!

In de categorie Massagesalons in Den Haag varieert de prijs van € 15 tot € 195.