28 Massagesalons (Gezichtsmassage)
in Den Haag gevonden


Wat andere mensen van Fidel´s vinden:
Good job ???? thanks and see you again!Stefan
Prima haircut gehad bij Fidel.Marisa

Wat andere mensen van Schoonheidssalon Diana vinden:
Super salon, aardig personeel! Altijd tevreden naar huis! ??Nicolien
Het was super chantal, heerlijk relax, en nauwkeurig!! GerdaGerda

Wat andere mensen van Massages & Zee vinden:
Niets op aan te merken, ik kom graag nog eens terug!Cecilia
Goede massage van kundige en vriendelijke dameKrista

De beste Massagesalons (Gezichtsmassage) in Den Haag

Massagesalons in Den Haag scoren gemiddeld:
9.0 op basis van 1.579 stemmen.
90
gemiddeld

Gezichtsmassage in Den Haag

Een gezichtsmassage is niet alleen ontspannend, maar zorgt ook nog eens voor betere bloedcirculatie en een gezonde teint. Wat aandacht voor het gezicht misstaat niet, want een massage voor het gezicht is toe te passen voor vele doeleinden. Zo kun je in Den Haag terecht voor een ontspannende klassieke gezichtsmassage, Indiase hoofdmassage of Thaise hoofdmassage. Met een bindweefselmassage of Japanse gezichtsmassage werk je actief aan verjonging van je huid. Heb je last van hoofdpijn? Met een hoofdpijnmassage verdwijnen je klachten als sneeuw voor de zon. Een gezichtsmassage kan dus gericht zijn op ontspanning, verjonging of herstel, maar één ding is zeker: je voelt je helemaal opgeladen na een verkwikkende gezichtsmassage.

Een effectieve massage bij hoofdpijn

Grijp je bij hoofdpijn meteen naar de paracetamol? Wist je dat je met een hoofd-, nek- en gezichtsmassage op gerichte wijze spanningshoofdpijn en nekpijn kunt verminderen? Na een langdurige overbelasting van spieren of stress is wat specifieke aandacht voor het gezicht geen overbodige luxe. Laat alle spanningen wegmasseren en voel je lichamelijk en geestelijk topfit. Ook bevordert een therapeutische massage voor het gezicht en hoofd een goede nachtrust: je valt makkelijker in slaap en de kwaliteit van je slaap verbetert. ZzzZzuper!

Drukpuntmassage voor het gezicht

Bij een Thaise hoofd- en gezichtsmassage wordt er gebruik gemaakt van authentieke oliën en wordt je hoofd, gezicht en nek door middel van bepaalde reflexpunten en meridianen zachtjes gemasseerd. Door de meridianen, ofwel energiebanen, in je lichaam te stimuleren, kan de levensenergie weer vrij stromen. Het is een traditionele massage die effectief is tegen stress. De bloedcirculatie wordt bevorderd en je krijgt er een gezonde blos van.

Een andere massage waarbij wordt gewerkt met drukpunten is de Indiase hoofdmassage. Bij deze Indian head massage word je zittend gemasseerd en wordt er veel etherische (kruiden)olie gebruikt om je hoofdhuid te voeden. Opgehoopte spanningen in het hoofd, de nek, schouders en bovenarmen worden verlicht aan de hand van snelle zachte én stevige massagetechnieken. Neem plaats op de speciale massagestoel en relax. Een ontspannende geest is een ontspannen lichaam. Een Indiase hoofdmassage heeft naast de ontspannende werking dus ook vele voordelen voor je gezondheid, ook wanneer je gezondheidsklachten wilt voorkomen.

Een bindweefselmassage voor verjonging

Met een bindweefselmassage verjong je ook je gezichtshuid. Door stimulatie van de huid wordt de lymfeafvoer gestimuleerd. Het resultaat: regeneratie van de huid en collageenaanmaak. Collageen is juist het lichaamseigen stofje dat het bindweefsel bij elkaar houdt en zorgt voor de spankracht van de huid. Na je twintigste levensjaar neemt de aanmaak van collageen af. Maak je nieuw collageen aan, dan ga je rimpels, fijne lijntjes en een verslapte huid tegen. Met een bindweefselmassage voor het gezicht krijg je een betere zuurstof-, bloed- en lymfedoorbloeding, waardoor je huid dus zichtbaar mooier wordt. Een natuurlijke en doeltreffende manier om veroudering tegen te gaan.

Een stralende teint

Een gezichtsmassage: zo heerlijk en toch zo veelzijdig! Met een gezichtsmassage ontspan je niet alleen, maar werk je ook aan je lichamelijke gezondheid en het herstellend vermogen van je huid. Kom stralend voor de dag en boek je gezichtsmassage. Op treatwell.nl vind je in Den Haag veel salons die ook ‘s avonds en in het weekend open zijn. Dus je bent maar één stap verwijderd van een momentje van rust.

In de categorie Massagesalons in Den Haag varieert de prijs van € 9,5 tot € 300.