13 Massagesalons (Shiatsu Massage)
in Den Haag gevonden


Wat andere mensen van Hypnagogic vinden:
Heerlijke (zwangerschaps-) massage gehad!Oda
Op elk vlak een hele grote aanrader!!!!Linda

De beste Massagesalons (Shiatsu Massage) in Den Haag

Massagesalons in Den Haag scoren gemiddeld:
8.7 op basis van 357 stemmen.
87
gemiddeld

Shiatsu massages in Den Haag

Last van spanning in je nek en schouders, je gewrichten, lage rugpijn of hoofdpijn? Of heb je gewoon een druk en stressvol leven? Probeer dan eens een heilzame Shiatsu massage. In de koninklijke stad van Nederland vind je veel erkende Shiatsu praktijken, waar je met deze klachten uitstekend terecht kunt.

Wat is Shiatsu precies?

Shiatsu is een drukpuntmassage, je zou kunnen zeggen dat het een soort acupunctuur is, maar dan zonder naalden. Het is een eeuwenoude Oosterse methode die al duizenden jaren wordt gebruikt om aandoeningen en ziektes te behandelen. Volgens de Oosterse geneeswijze stroomt in elk lichaam levensenergie, ook wel ‘Chi’ genoemd. Shiatsu massage is erop gericht om deze energie optimaal te houden of juist het energieniveau te herstellen. Het kan namelijk zo zijn dat de energiestroom bepaalde blokkades heeft. Door de druk die de behandelaar toepast op de juiste meridianen, kunnen deze blokkades worden opgeheven en kan de levensenergie weer vrij gaan stromen. Deze techniek stimuleert het zelfhelende vermogen van het lichaam.

Shiatsu heeft vooral een positieve invloed op: vermoeidheid, emotionele stress, hoofdpijn, spier-, gewrichts- en orgaanklachten.

Waar vind je de juiste massagesalons?

De bruisende binnenstad van de Hofstad, heeft niet alleen voor ieder wat wils op het gebied van uitgaan, winkelen en cultuur, maar ook op het gebied van beauty behandelingen en massages. Je vindt hier diverse salons die ontzettend goede Shiatsu massages geven.

In de buurt van de Haagse wijk Willemspark kun je terecht voor heerlijke behandelingen in luxe salons. Je vindt hier ook de Denneweg, een chique en drukbezochte winkelstraat, waar je door de indrukwekkende gevels de sfeer van het authentieke Den Haag ervaart.

Of kies juist voor een gezellige en persoonlijke aan huis salons in het stadsdeel Segbroek. Dit soort salons vind je ook in de buurt van de badplaats Scheveningen, waar je een heilzame massage kunt combineren met een strandwandeling.

Verschillende soorten Shiatsu massages

Een Shiatsu behandeling wordt over de kleding gegeven. Het is dus belangrijk dat je gemakkelijk zittende en wijde kleding draagt tijdens de massage. Je kunt niet alleen een acupressuur lichaams massage ondergaan, maar in ‘s Gravenhage kun je er ook voor kiezen om bijvoorbeeld een cosmetische Shiatsu gezichtsbehandeling te boeken. Deze treatment zorgt niet alleen voor algehele ontspanning, maar ook voor een gezonde en stralende huid.

Internationale allure

In Den Haag, The Hague in het Engels, woont een grote groep expats. Omdat de stad erg internationaal georiënteerd is, kun je als expat goed terecht bij een uitgebreide selectie aan massagesalons, waar ze goed Engels, en vaak ook andere talen, spreken.

Werk aan je gezondheid

Je gezondheid is heel belangrijk, Shiatsu helpt je weer gezond te worden en te blijven. In de praktijken in Den Haag laten ze je graag de voordelen van deze massage ontdekken. Ervaar het dus zelf en maak vandaag nog een afspraak via Treatwell!

In de categorie Massagesalons in Den Haag varieert de prijs van € 10 tot € 390.