23 Massagesalons (Sportmassage)
in Den Haag gevonden


Wat andere mensen van Lilawadee vinden:
Prima massage, prettige persoon. Doen!Monique
Vriendelijk en zeer competent!Merit

Wat andere mensen van Hypnagogic vinden:
Heerlijke (zwangerschaps-) massage gehad!Oda
Op elk vlak een hele grote aanrader!!!!Linda

De beste Massagesalons (Sportmassage) in Den Haag

Massagesalons in Den Haag scoren gemiddeld:
9.0 op basis van 560 stemmen.
90
gemiddeld

Een sportmassage in Den Haag

Op Treatwell.nl vind je in Den Haag vele bijzondere adresjes waar je terecht kunt voor een sportmassage. Een overbodige luxe is het zeker niet, want Nederland telt per jaar maar liefst zo’n 4,4 miljoen sportgerelateerde blessures. Wat zijn dan de meest blessuregevoelige sporten? Met voetbal, hockey, squash en hardlopen (en wat pech) loop je de meeste kans om geblesseerd te raken. Een sportblessure zit blijkbaar in een klein hoekje, maar gelukkig biedt een sportmassage hierbij uitkomst; dit is een stevige massage waarbij verschillende handgrepen worden gebruikt om je spieren los te maken. Laat je echter niet misleiden door de naam: een sportmassage is namelijk ook zeer geschikt voor niet-sporters.

Het doel van een sportmassage bij sporters

De heilzame werking van massages wordt al sinds de oudheid erkend, maar ben jij al bekend met de vele manieren waarbij een sportmassage kan worden ingezet? Een sportmassage heeft een driedelig doel: het werkt voorbereidend, voorkomend en genezend. Zo kunnen sporters een sportmassage vóór, tijdens of na een inspanning - zoals een wedstrijd - nemen. De spieren worden voor een wedstrijd losgemaakt als onderdeel van de warming-up en het bereidt het lichaam beter voor op de inspanning, waardoor de kans op blessures daalt. Een sportmassage is geen vervanging voor een warming-up, maar wel een waardevolle aanvulling dat een positief en stimulerend effect op je intensieve sportprestatie heeft. Neem je een massage tussen inspanningen in, dan heeft het vooral een ontspannend, ofwel sederend effect. Zo kunnen je spieren er weer tegenaan en kun je blijven sporten en je toch topfit blijven voelen. Een sportmassage na een grote inspanning werkt daarentegen voornamelijk genezend. Afvalstoffen en vocht worden afgevoerd en daarmee voorkom je spierpijn, voelen je spieren minder beurs aan en hebben ze een kortere hersteltijd nodig.

Een sportmassage voor niet-sporters

Een dergelijke massage is ook geschikt voor beginnende sporters, mensen die zware arbeid verrichten of voor wie een stijve rug of nek heeft als gevolg van een verkeerde zithouding. Met een sportmassage kan de houding van je rug worden verbeterd door de samengetrokken spieren eruit te laten masseren. Zo worden stressknopen of spierknopen losgemasseerd en kunnen deze niet uitmonden in ontstekingen. Heb je last van stress, zit je niet lekker in je vel en/of heb je last van vermoeidheid? Een sportmassage zorgt voor herstel van het evenwicht in het lichaam en bevordert de stofwisseling en doorbloeding. Heb je geen klachten, maar ben je eigenlijk wel toe aan een stevige massage? Ook dan is een sportmassage een prima keuze. Kortom, een sportmassage is nuttig en enorm veelzijdig. Het effect voel je dagen later nog steeds!

In ervaren handen in Den Haag

Een gecertificeerd sport- of massagetherapeut weet als geen ander waar de zenuwen, botten, spieren en ligamenten (strengen van bindweefselvezels tussen botten en kraakbeen) in je lichaam zitten. Op doelgerichte wijze kunnen zij je in 30, 60 of 90 minuten ontdoen van spierspanningen. Geef je over aan de kundige handen van de specialisten door je sportmassage in Den Haag te boeken en voel je als herboren.

In de categorie Massagesalons in Den Haag varieert de prijs van € 25 tot € 325.