24 Massagesalons (Voetreflex massage)
in Den Haag gevonden


Wat andere mensen van Hypnagogic vinden:
Heerlijke (zwangerschaps-) massage gehad!Oda
Op elk vlak een hele grote aanrader!!!!Linda

De beste Massagesalons (Voetreflex massage) in Den Haag

Massagesalons in Den Haag scoren gemiddeld:
9.0 op basis van 854 stemmen.
90
gemiddeld

Voetreflexmassage in Den Haag

Heb je vervelende klachten waar je vanaf wil of wil je juist ultiem ontspannen? Een voetreflexmassage (ook wel voetreflexologie, reflexologie of reflexzonetherapie genoemd) is voor beide doelen zeer geschikt. Deze toegankelijke en ontstressende methode is eeuwenoud en afkomstig uit de Chinese geneeskunde. Tegenwoordig is hij zeer populair en dat is niet voor niets, de voetreflexmassage is namelijk geschikt voor het behandelen van veel verschillende klachten. Ben je nieuwsgierig geworden? In Den Haag zijn er veel salons die een voetreflexmassage aanbieden.

Wat is een voetreflexmassage?

De holistische visie van de reflexologie gaat ervan uit dat de voeten het hele lichaam reflecteren. Elk lichaamsdeel of orgaan heeft dan ook zijn eigen zone op de voet, de zogenaamde reflexzone. Lichaamsdelen staan in verbinding met de reflexzones door middel van energiebanen (meridianen) die door het hele lichaam lopen. Wanneer één of meerdere meridianen geblokkeerd zijn, zorgt dit voor klachten die door het het masseren van de reflexzones kunnen verdwijnen. De bloedsomloop wordt gestimuleerd, energie kan weer vrijuit door het lichaam stromen en afvalstoffen worden afgevoerd. Ook zullen lichaamsfuncties verbeteren en wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam in werking gezet. Daarnaast is het een ontspannende, laagdrempelige massage die voor vrijwel iedereen geschikt is.

Verschillende soorten voetreflexmassages in Den Haag

In Den Haag kun je op verschillende plaatsen terecht voor een voetreflexmassage. Zo kun je een voetreflexmassage boeken bij een allround massagesalon, wellness of healthcenter maar kun je ook kiezen voor een voetreflexmassage met Thaise invloeden. Het verschil zit hem in de massagemethode; bij de Thaise voetreflexmassage wordt er naast het gebruik van de handen ook gebruik gemaakt van drukpuntstokjes om drukpunten te stimuleren. Beide voetreflexmassages hebben één ding gemeen; of je nu klachten hebt of niet, ze zijn toegankelijk voor vrijwel iedereen.

Boek nu je voetreflexmassage in Den Haag op Treatwell

Heb jij last van slapeloosheid, stress of andere gezondheidsproblemen? Of wil je gewoon even heerlijk ontspannen? Boek dan nu je voetreflexmassage in Den Haag op treatwell.nl. Makkelijker en sneller kan haast niet.

In de categorie Massagesalons in Den Haag varieert de prijs van € 15 tot € 210.