26 Massagesalons (Ontspanningsmassage)
in Groningen gevonden


Wat andere mensen van Bare and Beautiful vinden:
Ze werkt netjes en precies. Ben echt superblij met m'n nagels!!Bo
Nagels mooi gevijld en gelakt ik ben happy!!laia

Wat andere mensen van Hammam & Beautysalon Lina vinden:
Heerlijke relaxte sfeer. Zeer zeker een aanrader.An
Super! Alles was top en heerlijk!Marciano

Wat andere mensen van La Rheine vinden:
Super goed! Goeie behandeling gehad.Andrew
Echt super goed! Ga zeker weer:)Alexandra

De beste Massagesalons (Ontspanningsmassage) in Groningen

Massagesalons in Groningen scoren gemiddeld:
8.8 op basis van 961 stemmen.
88
gemiddeld

Ontspan lichaam en geest met een massage

Een ontspanningsmassage is niet alleen een weldaad voor je lichaam, maar ook bijzonder ontspannend voor de geest. Met een ontspanningsmassage maak je je spieren, gewrichten en pezen soepel en reken je af met een stijve nek of rugklachten. Wanneer je spierspanningen in je lichaam vermindert, dan ontspant de geest ook. Om die reden is een ontspanningsmassage ook bijzonder effectief bij stress of spanningshoofdpijn en vermindert het slaapproblemen. Een massage in Groningen is zo gevonden, maar wist je dat er verschillende soorten massages (en ook massages aan huis!) zijn die gericht zijn op jouw ontspanning?

3 manieren om met een massage te ontspannen:

1. Klassieke massage De meest bekende ontspanningsmassage is misschien wel de klassieke massage, ofwel de Zweedse massage. Bij deze massage worden spierknopen los gekneed en onderhuidse verklevingen weggemasseerd. Spieren worden soepel gemaakt door middel van bepaalde handgrepen. Door middel van strijkende, kloppende en wrijvende bewegingen wordt de bloedcirculatie bevorderd, spierverhardingen bestreden en je lichaam en geest verkwikt. Een simpele massage met grootse effecten voor de gezondheid!

2. Hot stone massage Bij een hot stone massage word je gemasseerd met gladgepolijste lavastenen en aromatische oliën. Deze stenen worden opgewarmd tot een aangename temperatuur van ongeveer 45 graden Celsius. Deze massagestenen worden vervolgens op strategische punten van het lichaam geplaatst. De warmte van de basaltstenen dringen diep door tot in het spierweefsel, wat je bloed- en lymfestroom bevordert en je in een diepe staat van ontspanning brengt. De massagetherapeut maakt gebruikt van een gemixte massagetechniek waarbij de handen en de basaltstenen afwisselend van elkaar worden gebruikt. Deze vorm van thermotherapie is door de warmtewerking ook geschikt voor wie (niet-ontstoken) gewrichtsproblemen heeft.

3. Kruidenstempelmassage Een andere vorm van een oosterse ontspanningsmassage waarbij gebruik wordt gemaakt van warmte, is de kruidenstempelmassage. Hierbij worden kruiden in linnen zakjes gebundeld. De bundels worden gestoomd tot ongeveer 50 graden Celsius, waardoor de reinigende, ontgiftende en ontslakkende eigenschappen van de kruiden hun werk kunnen doen tijdens de massage. De vrijkomende aromas werken helend voor de longen en je neusslijmvliezen. Verder zorgt de warmtewerking van de warme kruidenstempels voor een diepe ontspanning en is je lichaam goed doorbloed en ook nog eens gescrubd. De warmte dringt zelfs door tot in het onderliggende huidweefsel en tot in de organen. Wanneer je lichaamstemperatuur stijgt, stijgt daarmee ook je stofwisseling; en dat is goed voor de afvoer van afvalstoffen!

Relax met een ontspanningsmassage

In Groningen hoef je niet lang te zoeken naar een ontspannende lichaamsmassage. Je hoeft geen klachten te hebben om een massage te kunnen ondergaan, want een massage heeft ook talloze preventieve werkingen voor de gezondheid, zoals het voorkomen van chronische vermoeidheid. Kortom, a massage is never a bad idea! En in Groningen hoef je in principe geeneens de deur uit om van een fijne massage te genieten, want er zijn ook salons die massages aan huis aanbieden. Zo kun je in een vertrouwde omgeving helemaal tot rust komen en jezelf opladen met vernieuwde energie.

In de categorie Massagesalons in Groningen varieert de prijs van € 9 tot € 300.