7 Massagesalons (Shiatsu Massage)
in Groningen gevonden


Wat andere mensen van La Rheine vinden:
Super goed! Goeie behandeling gehad.Andrew
Echt super goed! Ga zeker weer:)Alexandra

De beste Massagesalons (Shiatsu Massage) in Groningen

Massagesalons in Groningen scoren gemiddeld:
9.0 op basis van 399 stemmen.
90
gemiddeld

Shiatsu massage in Groningen

Ben je toe aan een stevige massage die je een energieboost geeft en je terug in balans brengt? Verwen jezelf dan eens met een shiatsu massage, een oosterse massagetherapie die je vermoeidheid verlicht en het zelfhelende vermogen van je lichaam stimuleert. In Groningen zijn er verschillende schoonheidssalons en gespecialiseerde massagesalons waar je terecht kunt voor deze heerlijke massage.

Oorsprong van shiatsu

Shiatsu vindt zijn oorsprong in de traditionele Chinese geneeskunde en is in Japan verder ontwikkeld. Shiatsu betekent letterlijk vingerdruk. Tijdens de massage oefent de behandelaar druk uit met haar of zijn handpalmen op meridianen (onzichtbare kanalen waar je levensenergie doorheen stroomt) van het lichaam. Hierdoor wordt je meer bewust van je lichaam en gevoelens. Shiatsu ondersteunt voornamelijk het vermogen van het lichaam tot zelfherstel. Shiatsu werkt heel ontspannend en vitaliserend.

Voordelen van een shiatsu massage

In Japan is shiatsu therapie een regulier onderdeel van de gezondheidszorg, zoals bij ons de fysiotherapie. Shiatsu kan onder andere helpen bij: nek-, rug- en schouderklachten, hoofdpijn, RSI, ademhalingsproblemen, spijsverteringsklachten en klachten ten gevolge van stress. Omdat het hele lichaam mee profiteert van de massage en het ook het immuunsysteem versterkt, werkt shiatsu ook preventief voor een goede gezondheid.

Shiatsu kan worden gegeven op een stoel of liggend of zittend op een Japanse futon. De massage wordt over de kleding heen gegeven. Je wordt dus geadviseerd om tijdens de behandeling ruimzittende katoenen kleding te dragen.

Boek nu

Loop niet te lang rond met je klachten en stress, boek daarom nu een shiatsu massage in Groningen. Je zult je direct weer fit en fris voelen! De meeste salons hebben een of meerdere dagen dat ze tot ver na werktijd geopend zijn, handig voor de drukbezette mensen onder ons. Via treatwell.nl heb je een makkelijk overzicht van de salons bij jou in de buurt en zie je direct wanneer de masseurs een vrij plekje voor je hebben.

In de categorie Massagesalons in Groningen varieert de prijs van € 9 tot € 300.