3 Massagesalons (Sportmassage)
in Groningen gevonden


Wat andere mensen van Bare and Beautiful vinden:
Ze werkt netjes en precies. Ben echt superblij met m'n nagels!!Bo
Nagels mooi gevijld en gelakt ik ben happy!!laia

De beste Massagesalons (Sportmassage) in Groningen

Massagesalons in Groningen scoren gemiddeld:
8.4 op basis van 81 stemmen.
84
gemiddeld

Sportmassage in Groningen

Sporten is tegenwoordig voor de meeste mensen een vast onderdeel van hun wekelijkse routine. Ook in de studentenstad Groningen is sporten mateloos populair. Ren jij ook af en toe rondjes in het Noorderplantsoen? Of fitness je fanatiek bij een van de vele sportscholen? Vergeet dan naast gezonde voeding en voldoende rust, niet af en toe een stevige sportmassage te ondergaan om zo blessures te voorkomen. Via Treatwell is eenafspraak snel en gemakkelijk gemaakt.

Voordelen van een sportmassage

Een sportmassage is gericht op sporters en helpt je een lichamelijk prestatie te leveren of hiervan te herstellen. Om zo goed mogelijk te blijven presteren, moet je in topconditie zijn en heb je geen tijd voor spierpijn of vermoeide spieren. Een sportmasseur kan je hierbij helpen. Hij of zij zal met jou de reden van je spierpijn bespreken, je spieren met een sportmassage behandelen en je adviseren over hoe je spierklachten in de toekomst het beste kunt voorkomen.

Tijdens een sportmassage draait het om het verminderen van je spierklachten en het onderhoud van je spieren. Er worden verschillende massagetechnieken toegepast zodat de doorbloeding van de spieren wordt verbeterd, wat er weer voor zorgt dat de afvalstoffen uit de spieren sneller worden verwijderd en het herstel sneller zal verlopen. Ook worden verhardingen verwijderd of voorkomen en spieren soepeler gemaakt. Bovendien geeft deze stevige massage ook psychische en lichamelijke ontspanning. Altijd lekker!

Medical taping

Bij sommige Groningse massagepraktijken kun je een sportmassage ook combineren met medical taping, ook wel kinesio taping genoemd. Het is een tapemethode die onder andere helpt pijn te verminderen, de ademhaling ondersteunt en de spierfunctie verbetert.

Een sportmassage voor niet-sporters

Maar ook niet-sporters kunnen baat hebben bij een sportmassage. Stijve spieren of rug-, nek- of schouderklachten die bijvoorbeeld zijn ontstaan door een verkeerde houding, intensief computergebruik of stress kunnen worden verlicht of zelfs helemaal worden verholpen door middel van een sportmassage.

Ervaren masseurs in Groningen

Dus of je nu binnenkort een marathon gaat rennen of als je gewoon last hebt van stijve spieren. Help je lichaam een handje en boek nu een 30- of 60-minuten durende sportmassage bij een ervaren masseur in een van de Groningse massagepraktijken. Op treatwell.nl heb je een duidelijk overzicht van de salons bij jou in de buurt en kun je direct zien wanneer de masseur van jouw keuze tijd voor je heeft in haar of zijn agenda.

In de categorie Massagesalons in Groningen varieert de prijs van € 10 tot € 130.