8 Massagesalons (Sportmassage)
in Haarlem gevonden


Wat andere mensen van Senang vinden:
De massage was professioneel en heerlijk. Zeker een aanrader!Diana
Fijne salon. Goede 'doortastende' ( ;-) ) behandeling!Linda

Wat andere mensen van Totrustmassage vinden:
Het was super, ik voelde mij als herboren. Zeker voor herhaling vatbaar.Anja
Een heerlijke en ontspannen massage. Even een moment voor jezelf.nina

De beste Massagesalons (Sportmassage) in Haarlem

Massagesalons in Haarlem scoren gemiddeld:
8.9 op basis van 178 stemmen.
89
gemiddeld

Sportmassage in Haarlem

Sta jij 5 dagen per week in de sportschool en loop je elk jaar een marathon? Of volg je liever af en toe een rustig yogaklasje? Wat je ook doet, regelmatig bewegen is gezond. Zorg er wel voor dat je goed voorbereid bent en dat je je spieren niet overbelast. Een goede manier om je lichaam in Haarlem op (heftige) inspanning voor te bereiden of te laten herstellen is door middel van een sportmassage. Deze massage zorgt ervoor dat spieren ontspannen, de bloedcirculatie op gang wordt gebracht en afvalstoffen uit de spieren afgevoerd worden. Zo kun je langer én meer genieten van je gezonde en fitte lichaam.

Sportmassages tegen klachten

Heb je je spieren toch overbelast of heb je een vervelende sportgerelateerde blessure aan bijvoorbeeld schouders, rug, benen of nek? Dan kan een sportmassage in Haarlem je daar misschien vanaf helpen. Voor onschuldige aandoeningen als spierpijn of overbelaste spieren zouden een lichaams-, ontspannings-, deep-tissue of shiatsumassage voldoende kunnen zijn. Voor serieuze blessures kunnen ervaren (sport)masseurs in Haarlem je precies vertellen welke massage het meest geschikt voor je is. In Haarlem zijn er meerdere salons die een goede sportmassage aanbieden.

De voordelen van een sportmassage in Haarlem

De voordelen van een sportmassage zijn eindeloos. Ze kunnen je helpen om op prestaties voorbereiden, helpen om flexibiliteit en spierkracht te verbeteren, blessures voorkomen of juist genezen, je doorbloeding verbeteren en afvalstoffen in de spieren helpen afvoeren. Daarnaast kan een sportmasseur je helpen door het geven van advies, het testen van je spier- en gewrichtsfuncties en het opsporen van afwijkingen (zoals verkortingen of verhardingen) in je spieren. Ook kan hij of zij je -wanneer je klachten door een massage niet te verhelpen zijn- doorverwijzen naar een arts of fysiotherapeut.

Boek je sportmassage in Haarlem nu op treatwell.nl

Wil jij je voorbereiden op een sportieve prestatie of wil je blessures voorkomen of genezen? Boek dan nu je sportmassage in Haarlem op Treatwell. Alle salons en behandelingen staan overzichtelijk onder elkaar zodat je snel en makkelijk vindt wat je zoekt en je snel weer van een gezond lichaam kunt (blijven) genieten.

In de categorie Massagesalons in Haarlem varieert de prijs van € 7,5 tot € 261.