12 Massagesalons (Ayurvedische massage)
in Rotterdam gevonden


Wat andere mensen van STUDIO Hillegersberg vinden:
Heerlijke sfeervolle massageruimte. Ervaren masseur met gouden handjes.Els
Heerlijke massage. Miranda is een topper.Edwin

De beste Massagesalons (Ayurvedische massage) in Rotterdam

Massagesalons in Rotterdam scoren gemiddeld:
9.0 op basis van 196 stemmen.
90
gemiddeld

Natuurlijk genieten in Rotterdam

Ayurvedische massages worden gekenmerkt door het gebruik van een ruime hoeveelheid aan warme kruidenolieën, een behandeling dat is afgestemd op je constitutiebepaling (pitta, vata en kapha) en zachte strijk- en kneedtechnieken waarbij je vitale energiepunten en - banen worden gestimuleerd. Het is een bijzonder ontspannende massage die tevens preventief werkt. Hoofd, schouders, knie en teen - je wordt van top tot teen behandeld! Op Treatwell.nl vind je veel bijzondere massagepraktijken in Rotterdam waar je terechtkunt voor één van de vele soorten ayurvedische massages.

De Ayurveda is een eeuwenoude Indiase en holistische gezondheidsleer om de mens gezond te houden. En wat is nu een klassiekere manier om je gezond en fit te houden dan het nemen van een massage? Het woord ayurveda betekent levenskennis en deze eeuwenoude techniek is dan ook gebaseerd op de 3 elementen die je dosha, ofwel constitutie, beïnvloeden: zijn de 3 doshas in balans, dan ben jij in balans. Heb je een teveel aan vuur (pitta), dan kan dat zich uiten in een gevoelige huid met roodheden. Bij een teveel aan lucht (vata) krijg je een droge huid en bij een overvloed aan de elementen aarde of water (kapha) heb je een vette huid. Het doel van een ayurvedische massage is om het evenwicht tussen lichaam en geest weer te herstellen, op basis van wat jouw lichaam nodig heeft. Bij een ayurvedische massage zal er gekeken worden naar jouw constitutie.

Oil, lots of it!

Bij een ayurvedische behandeling hoort olie, veel olie! Wanneer je constitutie is bepaald, zal een passende warme ayurvedische olie worden gebruikt; denk hierbij aan een basisolie, etherische olie, kruidenolie of medicinale olie. De olie is op basis van sesam, kruiden, kokos of ghee (geklaarde boter). Omdat de kruidenolie wordt aangepast aan jouw constitutietype, ben jij er dan ook altijd van verzekerd dat jij de massage krijgt die je nodig hebt.

Indiase massage: Abhyanga

Een populaire Indiase, ayurvedische massage is toch wel de Abhyanga. Met warme kruidenolie worden je lichaam, maar ook je hoofd en gezicht gemasseerd volgens de klassieke ayurvedische methode. Een ayurvedische massage heeft vele voordelen: het heeft een aansterkende en reinigende werking, je stimuleert je weerstand, bloedsomloop en lymfeafvoer, maar je bestrijdt er ook slapeloosheid, stress en lichamelijke klachten mee. Bij deze massage worden je marmapunten, je vitale energiepunten in je lichaam welke gevuld zijn met levenskracht (prana), in evenwicht gebracht. Het lichaam heeft 108 vitale punten; dit zijn plaatsen waar pezen, botten, spieren, bloedvaten, zenuwen en gewrichten bij elkaar komen.

Therapeutische massage in Rotterdam

Zorg voor een stukje ontspanning in je week en geef je over aan de heerlijke warme en geurige kruidenolieën. Waan je in oosterse sferen in Rotterdam! Boek snel een afspraak voor je ayurvedische massage voor je verwenmoment. Alles wat je nog hoeft te doen is het (voor de zekerheid) meenemen van ruimzittende kleding en je me-time kan beginnen.

In de categorie Massagesalons in Rotterdam varieert de prijs van € 8,5 tot € 750.