138 Massagesalons (Ontspanningsmassage)
in Rotterdam gevonden


Wat andere mensen van Pandora Wellness & Spa vinden:
Heel zorgzaam en erg goeie massage. Heerlijkchristian
Fijne massage en schone omgeving.Kim

Wat andere mensen van Fitsolution Massagecompany vinden:
Prettige sfeer, uitstekende behandelingTim
Zalig, precies wat ik nodig had!Lilian

Wat andere mensen van Zenn in the City vinden:
Altijd weer een momentje om naar uit te kijkenGerard
Heel zorgvuldig en liefdevol voor haar vak.Moana

Wat andere mensen van Angelic Wellness vinden:
Alles was top in orde en een goede sfeer!Tineke
Altijd fijn en een welkom gevoel!Anne Marie

Wat andere mensen van Body Beauty & Balance vinden:
Heel netjes, goed sfeer, heerlijke massages en goed advies :)Chantal
Hele goede en relaxte sfeer. Ik kom hier graag terug!Elsbeth

De beste Massagesalons (Ontspanningsmassage) in Rotterdam

Massagesalons in Rotterdam scoren gemiddeld:
8.9 op basis van 2.404 stemmen.
89
gemiddeld

Geef gas terug met een ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is fijn, maar bovenal ook goed voor je! Heb je stress? Dit bestrijd je het best door middel van ontspanning van lichaam én geest. Ben je een en al spanning? Door alle opgebouwde stress heeft je lichaam het soms lastig te verduren en kun je last hebben van pijnlijke knopen, stijve schouders of vermoeidheid. Ga beter met je spanning en vermoeidheid om en geniet van een heilzame ontspanningsmassage in een van de bijzondere salons in Rotterdam. Je verwenmoment begint al op het moment dat je de salon binnenloopt: je wordt ontvangen in een oase van rust en je zult de salon verlaten als de rust zelve.

Waarom zou je een massage nemen?

Het woord ontspanningsmassage geeft het al aan: deze massage is gericht op ontspanning. Door een moment van rust in te lassen voor jezelf, zet je daarmee niet alleen even je verstand op nul, maar geef je je lichaam ook een break. Heb je rugpijn, hoofdpijn, spierkrampen of stijve spieren? Door middel van een massage worden je gespannen spieren, bindweefsel, pezen en gewrichten gestimuleerd. Door verkeerd te zitten of slapen kunnen bijvoorbeeld de spieren in je nekzone gespannen raken. Door zuurstoftekort en aanhoudende stress kan de spier verharden. De spanning in je nek straalt dan uit naar de schouders en zelfs naar je hoofd. Als gevolg kun je last hebben van hoofdpijn en misselijkheid. Een massage is dus goed voor de bloedcirculatie en heeft een preventieve en helende werking. Je bouwt nieuwe energie op, spierspanningen verminderen en de stofwisseling van de spieren wordt gestimuleerd.

Ontspan met een hot stone massage

In Rotterdam kun je natuurlijk voor een klassieke massage gaan, maar wist je dat er talloze andere massagetechnieken bestaan die ook gericht zijn op ontspanning? Een bijzondere én bijzonder effectieve massage waar we je niet van willen onthouden is de hot stone massage. Bij deze prettige massage word je met warme, gladgepolijste vulkaanstenen gemasseerd. Ze worden bij de behandeling in een warmwaterbad verwarmd tot een temperatuur van 45 graden Celsius. Vervolgens worden er stenen van verschillende formaten (vaak) op je rug en naast je lichaam neergelegd. Je lichaam zal worden ingesmeerd met olie zodat de stenen door middel van lange en rustige cirkelvormige bewegingen over je huid kunnen worden gestreken. Door de warmte van de stenen werkt de massage dieper in op het spierweefsel. Deze behandeling is dan ook zeer geschikt bij spanningen, fibromyalgie en een slechte doorbloeding. Je bloedcirculatie en lymfestroom worden bevorderd, afvalstoffen worden afgevoerd en je lichaam raakt weer in balans.

Boek en ontspan!

Wees eens eerlijk: wanneer was de laatste keer dat je echt tijd voor jezelf had vrijgemaakt voor wat me-time? Verwen je lichaam en geest met een ontspanningsmassage. In Rotterdam vind je op Treatwell een ruime keus aan verschillende soorten massages die gericht zijn op ontspanning, dus jouw ideale massage zit er gegarandeerd bij! Boek je afspraak en maak wat tijd voor jezelf.

In de categorie Massagesalons in Rotterdam varieert de prijs van € 15 tot € 395.