8 Massagesalons (Shiatsu Massage)
in Rotterdam gevonden


Wat andere mensen van Angelic Wellness vinden:
Alles was top in orde en een goede sfeer!Tineke
Altijd fijn en een welkom gevoel!Anne Marie

De beste Massagesalons (Shiatsu Massage) in Rotterdam

Massagesalons in Rotterdam scoren gemiddeld:
9.1 op basis van 290 stemmen.
91
gemiddeld

Shiatsu massage in Rotterdam

Als er één stad geschikt is voor het boeken van een shiatsu massage, is het Rotterdam. In de grootste havenstad van Nederland speelt de Aziatische cultuur namelijk een zeer grote rol en zijn Aziatische gebruiken net iets meer geïntegreerd dan in andere steden. Zo ook de shiatsu massage. Deze massage is van oorsprong Japans maar heeft veel overeenkomsten met de traditionele Chinese geneeskunde. Door het uitoefenen van druk met handpalmen, vingers, duimen, ellebogen, knieën en voeten worden blokkades van energiestromen opgeheven en kan het lichaam zelf zijn natuurlijke energiebalans herstellen.

Kies je shiatsu massage in Rotterdam

In Rotterdam kun je naast de traditionele shiatsu lichaamsmassage ook kiezen voor een andere vorm van deze massage. Bijvoorbeeld voor een intuïtieve shiatsu massage. Tijdens deze massage voelt de masseur precies aan waar jouw lichaam wel een beetje extra aandacht kan gebruiken. Ook kun je kiezen voor een shiatsu massage speciaal voor gezicht, decolleté en hals. Deze zogenaamde cosmetische shiatsu massage richt zich, naast het in balans brengen van de lichaamsenergie, ook op het normaliseren van de huidfuncties. De massage is daarom geschikt voor verschillende huidaandoeningen en zorgt voor een gezonde, stralende huid.

Salons voor shiatsu massage in Rotterdam

In Rotterdam kun je kiezen uit een ruim aanbod salons die een shiatsu massage aanbieden. Alle salons hebben hun eigen specialiteit. Zo zijn er salons waar je naast een normale masseur ook kunt kiezen voor een master masseur. Deze master masseur heeft net dat beetje extra ervaring of heeft een extra diploma of opleiding. Ook zijn er salons die gespecialiseerd zijn in de shiatsu massage en alleen deze massage aanbieden. De massage wordt hier uitgevoerd door een zeer ervaren Shiatsu therapeut, die alles afweet van deze bijzondere massage.

Boek nu je Shiatsu massage in Rotterdam

Heb je behoefte aan een stevige massage die je lichaamsenergie weer terug in balans brengt? Op treatwell.nl vind je een overzicht van alle salons in Rotterdam die een shiatsu massage aanbieden. Je kiest een salon en een massage en kunt meteen je treatment boeken. Makkelijker kan haast niet!

In de categorie Massagesalons in Rotterdam varieert de prijs van € 15 tot € 67,5.