28 Massagesalons (Voetreflex massage)
in Rotterdam gevonden


Wat andere mensen van Angelic Wellness vinden:
Alles was top in orde en een goede sfeer!Tineke
Altijd fijn en een welkom gevoel!Anne Marie

Wat andere mensen van Lijf Massage vinden:
Schone salon, ze neemt de tijd voor je . Een aanrader!jacqueline
Ik heb een heerlijke haptische massage gehad.Rayette

De beste Massagesalons (Voetreflex massage) in Rotterdam

Massagesalons in Rotterdam scoren gemiddeld:
8.9 op basis van 655 stemmen.
89
gemiddeld

Voetreflexmassage in Rotterdam

Wist je dat alle organen, spieren, zenuwen en weefsels in je lichaam in verbinding staan met je voeten? Hierdoor kan een voetreflexmassage worden ingezet bij vele kwaaltjes en pijnen. Wanneer je last hebt van kwalen en pijnen kan dit een signaal zijn van een verstoorde harmonie tussen lichaam en geest. De massage is geen medicijn, maar kan worden gezien als een aanvullende geneeswijze die erop is gericht om je lichaam en geest met elkaar te verbinden en te vormen tot een geheel. Daarnaast helpt voetreflexologie ook om je lichaam te ontspannen. Kijk dus snel op Treatwell.nl, want hier worden verschillende voetreflex massages aangeboden in Rotterdam.

De basis van een goede gezondheid

In je voeten bevinden zich allerlei drukpunten. Deze punten staan in verbinding met de organen in je lichaam. Door een voetreflexbehandeling worden de drukpunten gestimuleerd en dit zorgt ervoor dat je lichaam en geest weer in balans zullen komen. Onder andere slapeloosheid, stress, misselijkheid, hoofdpijn, zwangerschapsklachten, darm- of spijsverteringsproblemen en rug-, nek- en schouderpijnen zullen verminderen of verdwijnen door het masseren van deze drukpunten. Afvalstoffen zullen vrijkomen en worden sneller afgevoerd door je lichaam. Daarnaast worden blokkades in je lichaam opgeheven waardoor je lichaam ontspant en je een positieve stemming krijgt.

Wees voorbereid op eventuele bijwerkingen

De massage zorgt voor verlichting en helpt bij de afvoer van afvalstoffen, maar er kunnen tijdens en na de behandeling enkele bijwerkingen optreden. Deze bijwerkingen kunnen geen kwaad, de behandeling is immers een veilige methode voor zowel mannen, vrouwen, kinderen als ouderen. Mocht je blokkades hebben in je lichaam, is het mogelijk dat deze tijdens de behandeling merkbaar zijn door het ontstaan van pijn, prikkels, jeuk, kleurverschil, meer transpiratie, slaperigheid of het opkomen van emoties. Na de behandeling kan het zijn dat je urine donkerder is door de snellere afvoer van afvalstoffen. Na een tijdje zullen deze bijwerkingen weer verdwijnen.

Gun je voeten die ontspanning

Je voeten zijn vaak je meest belaste lichaamsdelen. Ze dragen je lichaam de hele dag. Hoe langer je op je voeten loopt of staat, hoe vermoeiender dit is voor je voeten. Daarom is voetreflextherapie niet alleen aan te raden wanneer je klachten of pijn hebt, maar ook als een verwenmoment voor je voeten. De massage brengt rust in je lichaam en zorgt voor ontspanning, waardoor je volledig kunt genieten. Via Treatwell.nl kun je in Rotterdam een voetreflexmassage eventueel combineren met een warm voetenbad voor een optimale ontspanning. Wacht niet langer en boek nu een fijne voetreflexmassage waardoor je voeten, lichaam en geest de verzorging krijgen die ze verdienen.

In de categorie Massagesalons in Rotterdam varieert de prijs van € 8,5 tot € 750.