6 Massagesalons (Ayurvedische massage)
in Utrecht gevonden


Wat andere mensen van Beauty Centre Saliha vinden:
Super goede ervaring! Wel een beetje duur voor een gezichts behandelingNassira
Prima salon en professionele werkMarian

De beste Massagesalons (Ayurvedische massage) in Utrecht

Massagesalons in Utrecht scoren gemiddeld:
8.3 op basis van 433 stemmen.
83
gemiddeld

Ayurvedische massage in Utrecht

Heb je behoefte aan ontspanning, een moment om te ontstressen of ben je de balans tussen je lichaam en geest kwijt? Dan kan een ayurvedische massage van pas komen. Deze duizenden jaren oude massagemethode vindt zijn oorsprong in India en betekent kennis (veda) van het leven (ayus). Bij de ayurveda worden je lichaam en geest dan ook als geheel gezien. Het is gebaseerd op je lichaam en geest gezond en fit te houden. Via Treatwell worden verschillende Ayurveda massages aangeboden in Utrecht, dus zeg maar dag tegen die stress en vermoeidheid.

Wat houdt een ayurvedische massage in?

Een ayurvedische massage is een zachte massage die over het gehele lichaam wordt gegeven, waarbij ook je hoofd en je gezicht worden meegenomen. Bij een Ayurveda massage wordt er gebruik gemaakt van een warme kruidenolie die diep in de huid trekt. Deze kruidenolie kan per massage en salon verschillen. De massage is oorspronkelijk onderdeel van de preventieve geneeskunde om zo ziektes te voorkomen. Daarnaast wordt hij ook vaak gebruikt bij het genezen van verschillende klachten. De massage wordt aangepast aan de hand van jouw klachten en/ of pijn en is geschikt voor jong en oud. Eventueel kan de massage worden gecombineerd met yoga technieken zoals ademhalingsoefeningen.

De voordelen van Ayurveda

Naast dat de massage preventief werkt, helpt het je lichaam van binnenuit te reinigen, beter te functioneren en te versterken. Daarnaast werkt het op je spieren en je energiesysteem. Stress, vermoeidheid en slapeloosheid zullen verminderen of verdwijnen en plaatsmaken voor nieuwe energie. Je weerstand zal worden verbeterd en je lymfesysteem en bloedsomloop worden geactiveerd. Bovendien kunnen klachten zoals rugpijn, nekklachten of hoofdpijn worden verholpen. Niet alleen helpt een ayurvedische massage tegen lichamelijke klachten, het zorgt ook voor een balans tussen lichaam en geest. Blokkades worden opgelost en emoties zullen loskomen. Uiteindelijk zal dit leiden tot meer zelfinzicht en verdieping van je innerlijke wereld.

Wachten is overbodig

Via Treatwell.nl kun je snel en eenvoudig een ayurvedische massage in Utrecht boeken. Is jouw gewenste dag en tijd volgeboekt? Via ons aanbod vind je zo een andere salon voor een fijne ayurvedische massage. Wacht dus niet langer, boek nu een afspraak en geniet van een rustgevende en balancerende massage voor lichaam en geest.

In de categorie Massagesalons in Utrecht varieert de prijs van € 17,5 tot € 800.