16 Massagesalons (Gezichtsmassage)
in Utrecht gevonden


Wat andere mensen van Beauty Centre Saliha vinden:
Super goede ervaring! Wel een beetje duur voor een gezichts behandelingNassira
Prima salon en professionele werkMarian

Wat andere mensen van Beautycocoon Skincare vinden:
Heerlijke pedicure behandeling gehad. Voeten zijn weer super zacht.marije
Kom al jaren bij Beautycocoon en het is altijd verwennerij!Marlous

De beste Massagesalons (Gezichtsmassage) in Utrecht

Massagesalons in Utrecht scoren gemiddeld:
8.4 op basis van 911 stemmen.
84
gemiddeld

Gezichtsmassage in Utrecht

Er is geen enkel lichaamsdeel dat de gezondheid zo sterk reflecteert als het gezicht. Een jeugdig uitziend gezicht met een mooie, gladde huid is dan ook een universeel en tijdloos schoonheidsideaal geworden. Ben je van nature niet gezegend met een flawless skin? Een goede gezichtsmassage kan wonderen voor je doen. De voordelen zijn eindeloos, denk aan minder rimpels en lijntjes, een betere doorbloeding en een strakkere huid. In Utrecht zijn er vele beautysalons waar je terecht kunt voor een goede gezichtsmassage.

Verschillende soorten gezichtsmassages in Utrecht

Er zijn verschillende soorten gezichtsmassages die je in Utrecht kunt boeken. Wanneer je de massage puur ter ontspanning wilt, kun je het beste een ontspannende gezichtsmassage boeken. Omdat de huid van je gezicht veel spieren en zenuwuiteinden bevat, zullen spanningen snel afnemen. Vaak kun je kiezen uit verschillende tijdsduren of kun je hem uitbreiden met een massage van hoofd, nek of decolleté. Afhankelijk van het soort gezichtsmassage kunnen er hulpmiddelen gebruikt worden om het gezicht te masseren, zoals bijvoorbeeld een jaderoller. Deze tool van jade wordt al eeuwenlang gebruikt en is afkomstig uit China. Het zorgt voor een betere doorbloeding, een gladdere huid, het verminderen van rimpels en wallen en een mooiere teint. Zeker de moeite waard om eens te proberen dus.

Bindweefselmassage in Utrecht

Een bijzondere en zeer effectieve gezichtsmassage is de bindweefselmassage. Wanneer de huid ouder wordt, verliest het zijn stevigheid doordat het bindweefsel minder collageen en elastine aanmaakt. De gezichtshuid zal hierdoor zijn elasticiteit verliezen en er zullen rimpels en lijntjes gaan ontstaan. Door middel van de stevige massagegrepen van de bindweefselmassage zal het bindweefsel zichzelf gaan vernieuwen waardoor de aanmaak van elastine en collageen weer wordt gestimuleerd. Door de verbeterde celdeling zullen rimpels, lijntjes en littekens verminderen en zal de huid zijn natuurlijke glow terugkrijgen. Heb je nog geen huidproblemen of -klachten? Dan kan deze gezichtsmassage ook preventief werken. Op deze manier vertraag je het verouderingsproces en geniet je nog langer van een jeugdige uitstraling.

Boek je gezichtsmassage in Utrecht nu via Treatwell

Heb je zin in een verjongende of ontspannende gezichtsmassage? Boek hem dan nu via Treatwell. Het complete aanbod van gezichtsmassages in Utrecht staat overzichtelijk voor je onder elkaar zodat je alleen nog maar hoeft te kiezen en te boeken. Zo kun je supersnel weer met een stralend gezicht door straten van Utrecht paraderen.

In de categorie Massagesalons in Utrecht varieert de prijs van € 10 tot € 351.