68 Massagesalons (Ontspanningsmassage)
in Utrecht gevonden


Wat andere mensen van Sipan Style vinden:
Goede sfeer en goede behandeling.Denise
Supergoed zoals altijd, de beste!Heleen

Wat andere mensen van Excellent Beauty vinden:
VriendeliIk en professioneel.Rianne
Heerlijk, zeker een aanrader!Nagihan

Wat andere mensen van MASSEUR vinden:
Wat een fijne massage en prettige masseur. Voelde me helemaal op mijn gemak.Laurelien
Top! Gelijk een volgende afspraak geboekt.M.C.

Wat andere mensen van Hair Budget vinden:
vriendelijk, meedenkend en goed gekniptRobin
Vriendelijke kapster en goed geknipt!Tess

Wat andere mensen van Descansa Beauty vinden:
Altijd fijn om hier te komen voor een behandeling!Nicole
Heerlijk! Een verwenmomentje voor mijzelf.Lotte

De beste Massagesalons (Ontspanningsmassage) in Utrecht

Massagesalons in Utrecht scoren gemiddeld:
8.8 op basis van 2.785 stemmen.
88
gemiddeld

Ontspanningsmassage in Utrecht

Het alledaagse leven kan erg stressvol zijn. Je bent vaak van locatie naar locatie onderweg en rent van afspraak naar afspraak. Hierbij wordt wel eens vergeten een momentje voor jezelf te nemen, terwijl dit toch heel belangrijk is. Neem af en toe rust en tijd voor jezelf, voordat de drukte en stress hun tol eisen en je klachten krijgt. Een ontspanningsmassage is een ideaal verwenmoment. Je neemt niet alleen even een break van alle drukte om je heen, maar je lichaam heeft ook de tijd om volledig tot rust te komen. Via Treatwell.nl kun je veel massagesalons in Utrecht vinden die jou maar al te graag willen helpen ontspannen. Zo kun je weer ontspannen en met nieuwe energie heel Utrecht door rennen.

Wees de klachten voor

Wanneer je last hebt van stress, kan dit van invloed zijn op je lichaam. Je lichaam zal gespannen raken en dit kan leiden tot klachten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan fysieke klachten zoals rugpijn, een stijve nek of hoofdpijn. Maar ook mentale klachten kunnen optreden, zoals slaapproblemen en rusteloosheid. Daarnaast is het erg belangrijk om te letten op je houding. Een verkeerde houding kan ook spanningen in je lichaam veroorzaken welke kunnen leiden tot klachten. Om deze klachten voor te zijn, is het van belang regelmatig een momentje voor jezelf te nemen. Een ontspanningsmassage biedt daarbij de uitkomst. Laat je lichaam en geest volledig tot rust komen terwijl jouw lichaam en spieren zachtjes worden gekneed. De spanningen uit je lichaam zullen verdwijnen en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Na een ontspanningsmassage voel je je weer als herboren.

Maak het jezelf extra comfortabel

Ontspanningsmassages zijn er in verschillende tijdsduren, uiteenlopend van 25 minuten tot 90 minuten. Kies de massage die bij jou en je lichaam past. Je kunt de massage extra comfortabel voor jezelf maken door deze te combineren met een andere behandeling. Zo kun je in Utrecht een ontspanningsmassage boeken in combinatie met een rugscrub of zeezoutscrub voor een extra verzorging van je huid. Ook kun je een ontspannende massage boeken bij een kapsalon. Deze is gemakkelijk te combineren met een knipbeurt voor een optimale verwennerij. Daarnaast zijn er verschillende ontspanningsmassages die speciaal gericht zijn op een zwangerschap of het ouderschap. Kinderen krijgen en het ouderschap eisen veel van je lichaam, dus gun je lichaam op zo’n moment wat extra aandacht.

Boek nu een ontspanningsmoment

Er bestaan vele soorten massages, maar het belangrijkste is dat hij aansluit bij jouw behoefte. Op Treatwell.nl heb je een breed aanbod van massagesalons in Utrecht. Je kunt eenvoudig zien welke salon bij jou in de buurt zit, zodat je gemakkelijk een momentje voor ontspanning kunt inplannen. Heb je overdag geen tijd? Veel salons zijn ook in de avonduren geopend. Wacht niet langer en boek nu een afspraak voor een heerlijk ontspanningsmoment.

In de categorie Massagesalons in Utrecht varieert de prijs van € 30 tot € 540.