9 Massagesalons (Shiatsu Massage)
in Utrecht gevonden


Wat andere mensen van Vin-Von vinden:
Voelde me meteen helemaal thuis. En dat heb ik niet zo snel. Was top.nicole
Heerlijke massage, weet de juiste plekken goed weg te masseren.Marianne

De beste Massagesalons (Shiatsu Massage) in Utrecht

Massagesalons in Utrecht scoren gemiddeld:
8.1 op basis van 287 stemmen.
81
gemiddeld

Shiatsu massage in Utrecht

Tegenwoordig hebben veel mensen een drukke en volle agenda. Dit kan soms als hectisch worden ervaren waardoor stress en vermoeidheid kunnen ontstaan. Op zulke momenten is het heerlijk om je lichaam en geest te verwennen met een goede shiatsu massage. Een shiatsu massage verlicht je vermoeidheid en geeft je lichaam en geest weer kracht om door te gaan. In Utrecht worden verschillende shiatsu massages aangeboden, waardoor je je weer kunt opladen en de stress van je af kan laten glijden.

Wat houdt een shiatsu massage in?

Shiatsu therapie is van oorsprong een Oosterse manuele vorm van therapie. Door het stimuleren van specifieke drukpunten, worden blokkades en stress in zowel lichaam als geest weggenomen. Hierdoor kunnen eventuele klachten afnemen en zal je chi, oftewel je levenskracht, weer in balans komen. De stimulatie van specifieke drukpunten bij een shiatsu massage wordt enkel uitgevoerd met behulp van de duimen, vingers en handpalmen. Vingertoppen kunnen heel goed verschillen in temperatuur en stijfheid onderscheiden, waardoor op deze manier goed voelbaar is waar eventuele blokkades in je lichaam zitten. De massage verlicht hoofdpijn, rug-, nek- en schouderklachten en neemt stress en spanning weg. Wanneer je een shiatsu massage ondergaat, kunnen je kleren gewoon aanblijven.

Gun jezelf dat verwen-moment

De intense shiatsu massage is niet enkel geschikt bij klachten en stress. Het is ook een heerlijke ontspannende massage voor als je jezelf op een verwenmomentje wilt trakteren. In Utrecht kun je de shiatsu massage dan ook combineren met verschillende beautybehandelingen. Raak bijvoorbeeld volledig ontspannen terwijl je in de tussentijd een heerlijke spa manicure of spa pedicure krijgt. Of combineer de shiatsu massage samen met een hot stone massage, verwen-massage, hoofdhuid massage en een reflexologie en je bent er door de combinatie van de verschillende massages even volledig tussenuit.

Boek je massage op elk moment

Op Treatwell.nl kun je elk moment van de dag een shiatsu massage in Utrecht boeken. Heb je overdag geen tijd voor een massage door je drukke bestaan? Geen probleem. Op Treatwell.nl kun je makkelijk zien welke salons in Utrecht er in de avond open zijn voor een fijne shiatsu therapie. Gun jezelf een moment van rust in je drukke bestaan en blijf niet te lang rondlopen met je klachten en stress. Geef je lichaam en geest weer nieuwe energie en boek nu snel een afspraak voor een shiatsu massage in Utrecht.

In de categorie Massagesalons in Utrecht varieert de prijs van € 11 tot € 800.